Osta caverject

95.79

Katso apteekki 

Osasto:

Kuvaus

Osta Caverject ilman reseptiä

Mikä on Caverject? Mikä se on?

Alprostadil kuuluu l√§√§keaineryhm√§√§n, jota kutsutaan verisuonia laajentaviksi (Caverject¬ģ, Edex¬ģ, Prostin VR¬ģ -merkit). Laajentamalla verisuonia n√§m√§ l√§√§kkeet parantavat verenkiertoa.

Tämä lääke on sama kuin elimistössä oleva luonnollinen materiaali, joka auttaa pitämään verisuonia ehjinä, mikä helpottaa veren kiertämistä. Lisäämällä peniksen verenkiertoa, mikä johtaa erektioon, Alprostadil auttaa lievittämään erektiohäiriöitä (ED).

Alprostadil-injektiota ei tule käyttää miehillä, joilla ei ole ED: tä seksuaalisena apuna. Se voi aiheuttaa pysyviä vaurioita penikselle ja kyvyttömyyden saada erektio, jos tätä lääkettä ei käytetä oikein.

Alprostadiilia on saatavana myös peräpuikkona intrauretraaliseen käyttöön. Sitä ei kuitenkaan käytetä yleisesti käyttökelpoisuuden, kustannusten ja sivuvaikutusten vuoksi.

Kuinka Alprostadilia on tarkoitus käyttää?

Alprostadiilia voidaan injektoida useille tavaroille. Näille tavaroille injektioprosessi on sama. Menetelmät seosten valmistamiseksi ovat kuitenkin erilliset. Varmista, että tiedät mitä ainetta käytät ja ymmärrä perusteellisesti kuinka injektio yhdistetään oikein.

√Ąl√§ k√§yt√§ alprostadiilia suurempina annoksina tai useammin kuin l√§√§k√§risi suosittelee. T√§m√§ voi aiheuttaa peniksesi vaurioitumisen pysyv√§sti.

Pese k√§tesi saippualla ja vedell√§ ennen l√§√§kkeen asettamista ruiskuun ja aseta pullot puhtaalle p√∂yd√§lle. Voit my√∂s pyyhki√§ alkoholipyyhkeell√§ injektiopullojen yl√§osat. √Ąl√§ pyyhi neulaa alkoholipohjaisella puuvillalangalla.

Kuinka menestyvä Alprostadil on?

Noin 80 prosentilla miehistä, iästä tai erektiohäiriön syystä riippumatta, Alprostadil indusoi riittävän kiinteän sukupuolen.

Kuinka pian voit aloittaa alprostadiilin käytön?

Alprostadil alkaa yleensä toimia noin 5-10 minuutissa. Seksiä tulisi kokeilla 10-30 minuutin kuluessa tämän lääkkeen käytöstä. Siemensyöksyn jälkeen erektio voi jatkua, mutta sen ei tulisi olla kiinteää tai kestää yli tunnin.

Mitkä ovat alprostadiilin hoidon sivuvaikutukset?

Alprostadilin haittavaikutukset eivät ole yleisiä, mutta niitä on. Jos jokin seuraavista oireista lisääntyy tai ei häviä, soita lääkärillesi:

  • Verenvuoto pistoskohdassa
  • Kipu pistoskohdassa
  • Erektio ep√§miellytt√§v√§
  • Pistoskohdassa mustelmia tai hyytynytt√§ verta (yleens√§ v√§√§r√§n injektion aiheuttama)
  • Erektio pitkittynyt
  • Peniksell√§, arvet
  • Erektioiden kaarevuus
Annostus Alprostadil

Noudata lääkepullossa kaikkia ohjeita ja lue kaikki lääkekäsikirjat. Käytä tarkalleen lääkettä ohjeiden mukaan.

Caverjectia k√§ytet√§√§n vain tarvittaessa. 5‚Äď20 minuutin kuluessa voi tapahtua erektio, joka kest√§√§ jopa 60 minuuttia. Alprostadil ty√∂nt√§√§ sen peniksen sivulle.

Eritt√§in ohut per√§puikko on Alprostatil-transuretraalinen pelletti, joka ruiskutetaan peniksen aukkoon (virtsaputkeen). √Ąl√§ k√§yt√§ yhdess√§ p√§iv√§ss√§ enemp√§√§ kuin kahta pelletti√§. √Ąl√§ ota enemp√§√§ kuin 3 viikoittaista annosta. Odota v√§hint√§√§n 24 tuntia ennen jokaista injektiota.

Mitkä ovat käytettävissä olevat annokset?

  • Caverject-injektiopulloja on saatavana annoksina 10 mcg, 20 mcg ja 40 mcg.
  • Caverject-kaksoiskammio on saatavana injektiona 10 mcg ja 20 mcg.

Onko hän terveellinen Caverjectin kanssa?

Joo. Sen turvallisuuden varmistamiseksi sille tehdään laaja kliininen testi ennen kuin jokin lääke on hyväksytty ja käytettävissä.

Kuten muutkin lääkkeet, se ei kuitenkaan ole ihanteellinen kaikille.

Sinun tarvitsee vain tilata Caverject luvan saaneelta apteekilta, joka suorittaa tarvittavat testit varmistaakseen, että se sopii sinulle. On myös erittäin tärkeää, että annat injektion oikein ja noudatat tarkasti lääkärisi tai sairaanhoitajan antamia ohjeita, kun he opettavat sinulle, miten se tehdään.

Lataa esite Caverjectista

Voinko saada Caverjectin, yleisen?

Voi ei. Tällä hetkellä Espanjassa ei ole saatavana yleistä Caverject-muotoa; tämän lääkkeen patenttilupa on edelleen voimassa kirjoitushetkellä.

On olemassa muita hoitoja, jotka sisältävät saman vaikuttavan aineosan, kuten Viridal ja MUSE.

Voinko päästä verkkoon siitä?

Joo, Caverject on saatavilla verkkotilaukseen. Sinua pyydetään tekemään lyhyt tapaaminen asiantuntijan kanssa, kun ostat sen Treated.com-sivustolta, joka antaa tarvittaessa reseptin.

Tilaa Caverjectilta (tiskiltä)

Voit ostaa Caverjectin yllä olevan taulukon kautta. Löydät lisää tietoa tästä lääkkeestä myös siellä. Suosittelemme myös, että vierailet tässä online-lääkäripalvelussa milloin tahansa, kun olet mukana ylimääräisessä impotenssihoidossa. Jos haluat, niin:

Osta Caverject ilman reseptiä;
Katso lisää Huumeet / Impotenssitavarat;
Lisätietoja impotenssista voidaan lukea.

Mene online-lääkäriin tai paina alla olevaa Osta nyt -painiketta.

Osta nyt
Download PDF

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimm√§inen arvio tuotteelle “Osta caverject”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Osta lääkkeesi verkossa

Toimitus 24 tunnissa

Klikkaa tästä
paiement

Kohdennetun lääkkeen nimi: .

virallinen hinta on: .

Tämä lääke kuuluu seuraavaan luokkaan:

Voit lukea täydellisen huumeidenkäyttöesitteen yhteistyöapteekistamme. Sinun on noudatettava lääkärisi antamia ohjeita tai käyttöohjeita huolellisesti, jotta et vaaranna itseäsi.

Lääkkeen vakavien tai odottamattomien sivuvaikutusten tapauksessa sinun tulee soittaa ensiapuun tai lääkäriisi.

Voit ostaa ilman reseptiä Suomessa apteekista.

Voit tilata halpaa -verkkoapteekkia Suomessa.

Voit maksaa verkossa verkossa apteekista.

Varmistamme, että ohjaamme sinut luotettavaan palveluun terveydenhuollon ammattilaisten kanssa ja hyväksytään Euroopan tasolla.

Katso täydellinen kuvaus ja käyttöohjeet