Osta cardura

0.00

Katso apteekki 

Osasto:

Kuvaus

Oletko mukana ostamassa Carduraa verkossa? Näet, että tätä lääkettä voi ostaa tältä verkkosivustolta ilman oman lääkärisi aiemmin saamaa reseptiä. Turvallinen, tarkka ja luottamuksellinen. Eturauhasen häiriöt kuuluvat tähän lääkkeeseen, ja monet lääkärit kokevat terveelliseksi ostaa verkosta.

Osta Cardura ilman reseptiä

Mistä syystä Carduraa käytetään?

Cardura-pillereitä käytetään verenpainetaudin hoitoon, joka levossa on kohonnut verenpaine. Kohonneen verenpaineen aiheuttama sydän- ja verisuonitautien, kuten aivohalvauksen ja sydämen vajaatoiminnan, riski pienenee alentamalla verenpainetta. Cardura-tabletteja voidaan käyttää yksinään tai yhdessä muiden verenpainelääkkeiden, kuten diureettien tai beetasalpaajien, kanssa, varsinkin jos muilla lääkevalmisteilla ei ole riittävää verenpaineen säätelyä yksin tai ne ovat vasta-aiheisia. Miehillä, joilla on suurentunut eturauhanen, Cardura-tabletteja käytetään myös virtsan virtauksen tukkeuman hoitoon, joka on eturauhasen hyvänlaatuisen liikakasvun (BPH) toiminnallinen oire.

Kun eturauhanen laajenee ja työntyy virtsaputkeen, Cardura-tabletit vähentävät virtsan pidätysvaikutuksia, jotka johtuvat virtsan vähenemisestä (virtsasta virtsarakosta kuljettava putki). Virtsaputken alentunut paine antaa virtsan virrata helpommin, välttäen virtsan pidättymistä virtsarakossa ja palauttamalla virtsarakon toiminnan. Oireet, kuten tarve virtsata säännöllisesti, virtsarakon puhdistamisen epäonnistuminen, jännitys ja virtsaamisvaikeudet, lievittyvät. Leikkauksen tarvetta voidaan vähentää lisääntyneellä virtsavirtauksella ja vähentyneillä oireilla.

Kuinka Cardura toimii?

Cardura-tabletit sisältävät Carduraa, kinatsoliinijohdannaista, joka toimii alfa1-estäjänä (jota kutsutaan myös alfa-adrenergiseksi antagonistiksi), joka sitoutuu selektiivisesti alfa-adrenergiseen reseptoriin, joka löytyy eturauhasesta ja sileän lihaksen verisuonten seinämistä. Cardura-tabletit Cardura sitoutuu alfa-adrenergisiin reseptoreihin sileän lihaksen verisuonten seinämissä ja estää normaalien adrenergisten kemikaalien, kuten noradrenaliinin, lääkkeen, joka supistaa ja kiristää sileitä lihassoluja.

Tämä mahdollistaa perifeeristen valtimoiden rentoutumisen ja laajentumisen (vasodilataatio), mikä vähentää perifeerisen verenkierron vastustuskykyä ja sydämen työmäärää, mikä on sydämen tarvitsema voima pumppaamaan verta kehon ympäri, mikä alentaa verenpainetta.

Sileiden lihassolujen epänormaali lisääntyminen eturauhasessa ja näiden solujen lisääntynyt lihasten syy johtui eturauhasen hyvänlaatuisesta liikakasvusta (BPH). Cardura-tabletit Cardura rentouttaa näitä lihassoluja, mikä lievittää virtsaputken (peniksestä virtsaa pitävän kanavan) painetta turvotetusta eturauhasesta; se aiheuttaa myös virtsarakon kaulan lihassolujen rentoutumista. Carduran aktiivisuus Cardura-tableteissa poistaa eturauhanen aiheuttaman virtsavirtauksen eston ja antaa virtsan virrata virtsaputkeen vapaammin; se myös rentouttaa virtsarakon kaulaa, jolloin virtsa pääsee virtsarakosta nopeammin.

Mitä Cardura sisältää?

Vaikuttava aine Cardura, alfa1-salpaaja, jota käytetään kohonneen verenpaineen ja hyvänlaatuisen eturauhasen liikakasvun hoitoon, löytyy Cardura-tableteista (BPH). Niissä on myös mikrokiteistä selluloosaa, kroskarmelloosinatriumia, laktoosia ja magnesiumstearaattia.

Mitkä ovat Carduran sivuvaikutukset?

Voimattomuus (fyysinen heikkous), huimaus, posturaalinen hypotensio (huimaus seistessä äkillisen verenpaineen laskun takia), oksentelu, päänsärky, hengitystulehdus, pahoinvointi, perifeerinen turvotus, uneliaisuus, näön hämärtyminen, huimaus ovat yleisimmin havaittuja haittavaikutuksia. ottaen Cardura.

Milloin Carduraa ei voi käyttää?

Jos käytät Cardura-tabletteja, et voi käyttää niitä

  • Cardura tai muut kinatsoliinit tai Carduran kaikki aineosat ovat allergisia
  • Olet raskaana, imet√§t tai olet raskaana
  • Maksa- tai munuaisten vajaatoiminta
  • Carduraa h√§iritsevi√§ l√§√§kkeit√§ ovat: fosfodiesteraasi-5: n (PDE-5) est√§j√§t, kuten erektioh√§iri√∂iden hoitoon tarkoitettu sildenafiili, ACE-est√§j√§t ja kohonnut verenpainel√§√§kkeet.

Kuinka Carduran odotetaan otettavan?

Ota koko nielty Cardura-tabletti vesilasillisen kanssa joko aterian yhteydessä tai ilman ruokaa kerran päivässä. Annostusta nostetaan asteittain sen perusteella, mitä sinua hoidetaan ja kuinka hyvin reagoit. Lääkäri määrää tyypillisesti ensin, että otat pienemmän annoksen ja korotat sitten annosta. Lääkärisi määräämän ajan kuluessa voit jatkaa Cardura-tablettien ottamista.

Kuinka kauan Cardura vie sinut?

Lääkärisi määräämän ajan kuluessa voit jatkaa Cardura-tablettien ottamista.

Missetty Cardura-annos

Kun unohdat annoksen Cardura-pillereit√§, ota se heti kun tied√§t, ellei seuraavaa annosta er√§√§nny, jolloin sinun tulisi v√§ltt√§√§ puuttuvaa annosta. √Ąl√§ ota kaksinkertaista annosta.

Kuinka Cardura säilytetään?

Kylm√§ss√§ ja kuivassa paikassa, joka on suojattu auringolta, valolta ja kosteudelta, voit s√§ilytt√§√§ Cardura-tabletit alle 25 ¬į C: ssa.

Cardura-tilaus (tiskiltä)

Voit käyttää Carduraa yllä olevan taulukon avulla. Löydät lisää tietoa tästä lääkkeestä myös siellä. Suosittelemme myös, että käytät tätä online-lääketieteellistä palveluntarjoajaa, jos olet kiinnostunut täydentävästä eturauhasen lääketieteestä. Jos haluat, niin:

Osta Cardura ilman reseptiä;
Katso lisää lääkkeitä eturauhasen ongelmiin / tuotteisiin;
Lue lisää tietoa eturauhasen ongelmista.

Mene online-lääkäriin tai paina alla olevaa Osta nyt -painiketta.
Download PDF

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimm√§inen arvio tuotteelle “Osta cardura”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Osta lääkkeesi verkossa

Toimitus 24 tunnissa

Klikkaa tästä
paiement

Kohdennetun lääkkeen nimi: .

virallinen hinta on: .

Tämä lääke kuuluu seuraavaan luokkaan:

Voit lukea täydellisen huumeidenkäyttöesitteen yhteistyöapteekistamme. Sinun on noudatettava lääkärisi antamia ohjeita tai käyttöohjeita huolellisesti, jotta et vaaranna itseäsi.

Lääkkeen vakavien tai odottamattomien sivuvaikutusten tapauksessa sinun tulee soittaa ensiapuun tai lääkäriisi.

Voit ostaa ilman reseptiä Suomessa apteekista.

Voit tilata halpaa -verkkoapteekkia Suomessa.

Voit maksaa verkossa verkossa apteekista.

Varmistamme, että ohjaamme sinut luotettavaan palveluun terveydenhuollon ammattilaisten kanssa ja hyväksytään Euroopan tasolla.

Katso täydellinen kuvaus ja käyttöohjeet