Osta canesten

0.00

Katso apteekki 

Osasto:

Kuvaus

Haluatko tehdä ostoksia Canestenista verkossa? Näet, että tätä lääkettä voi ostaa tältä verkkosivustolta ilman oman lääkärisi aiemmin saamaa reseptiä. Turvallinen, tarkka ja luottamuksellinen. Tämä lääkemääräys on yksi STD-lääkkeistä, ja monet lääkärit pitävät sitä turvallisena tilata verkossa.

Osta Canesten ilman reseptiä

Mistä syystä Canesten Gynoa käytetään?

Emättimen ja häpyjen alueella Canesten Gyno 2-prosenttinen emätinkerma on ajankohtainen hoito kandidiaasille tai sammaselle. Kandidiaasi on sieni-infektio, jolla on merkkejä sukuelinten kutinasta, epämukavuudesta emättimessä, valkoisesta hajuttomasta vuotamisesta emättimestä ja kivusta sukuelinten aikana, jonka aiheuttaa hiiva Candida albicans.

On yleistä, että Candida löytyy emättimestä, mutta se voi kehittyä liian suureksi ja aiheuttaa kandidiaasin tietyissä olosuhteissa, kuten laajakirjoista antibioottia käytettäessä, tiettyjä sairauksia, kuten diabetes, ja hormonaalisia vaihteluita, kuten raskauden aikana. kuukautiskierron aikana tai suun kautta otettavia ehkäisyvalmisteita tai hormonikorvaushoitoa käytettäessä.

Diabeetikoilla emättimen kandidiaasi voi tarkoittaa, että heidän verensokeritasojaan ei ole säännelty kunnolla, ja lääkärin tulisi puuttua tähän. Lyhytaikainen, kolmen päivän hoito kandidiaasin vaikutusten helpottamiseksi ja infektion selvittämiseksi on Canesten Gyno 2-prosenttinen emätinkerma.

Kuinka Canesten Gyno toimii?

Klotrimatsoli, laajakirjoinen ajankohtainen sienilääke, joka kuuluu atsoliryhmään ja jota käytetään ihon sieni-infektioiden, mukaan lukien kandidiaasin, hoitoon, sisältyy Canesten Gyno 2-prosenttiseen emätysvoiteeseen. Estämällä ergosterolin synteesiä, joka on olennainen osa sienisolukalvoa, jota ei ole eläinsoluissa, klotrimatsoli toimii Canesten Gyno 2% -emätevoidessa. Tämä heikentää sienisolun kalvoa ja antaa solun sisällön vuotaa ja tuhota sienen. Klotrimatsoli on ajankohtainen sienilääke Canesten Gyno 2% -emätevoidessa, joka toimii paikallisesti, mutta ei imeydy helposti verenkiertoon.

Mitä Canesten Gynossa löytyy?

Canesten Gyno 2-prosenttinen emätinkerma tuottaa 20 mg / ml (2 painoprosenttia) vaikuttavaa ainetta klotrimatsolia emättimen kandidiaasin (sammas) hoitoon käytettävässä emulsiovoiteessa. Glyserolimonostearaatti, keto-stearyylialkoholi, bentsyylialkoholi (1% w / w), dinatriumedetaatti, ketomakrogoli, propyleeniglykoli, parafiinineste, dimetikoni, pehmeä valkoinen parafiini ja tislattu vesi.

Mitkä ovat Canesten Gynon sivuvaikutukset?

Paikallinen ihotulehdus (kutina, punoitus, rakkulat, kuorinta, turvotus, kutina) tai ihoreaktiot, kuten ihotulehdus levityskohdassa, ovat yleisimmin havaittuja haittavaikutuksia, kun otetaan Canesten Gyno 2-prosenttinen emätinkerma.

Milloin meidän ei pitäisi käyttää Canesten Gynoa?

Jos käytät Canesten Gyno 2-prosenttista emätinkermaa, sinun ei pitäisi

  • Olet vastustuskykyinen klotrimatsolille tai jollekin Canesten Gyno -komponentille
  • Olet raskaana tai imet√§t ilman l√§√§k√§rin kuulemista.
  • Jos k√§yt√§t lateksin ehk√§isy√§, kuten kondomia tai kalvoa, Canesten Gyno-em√§tinkerma voi heikent√§√§ tehoa ja suojaa, mutta vain hoidon aikana.
  • Kuukautiset ovat
  • Tamponeja, suihkuja, siitti√∂iden torjunta-aineita tai muita kuukautiskierroksia k√§ytet√§√§n samanaikaisesti Canesten Gyno-em√§tysvoiteen kanssa.
  • Voit ottaa yhteytt√§ l√§√§k√§riin, jos sinulla on kuumetta tai alavatsakipua, selk√§kipua, ep√§miellytt√§v√§√§ kuukautiskiertoa, pahoinvointia, maha-suolikanavan vuotoja ja / tai siihen liittyvi√§ olkakipuja.

Kuinka voin käyttää Gyno Canestenia?

Annetulla applikaattorilla sinun on lisättävä Canesten Gyno 2-prosenttinen emätinkerma voiteen ruiskuttamiseksi syvälle emättimeen. Kolmen peräkkäisen päivän ajan sinun on lisättävä Canesten Gyno 2-prosenttinen emätinkerma kerran päivässä illalla. Neljässä päivässä oireiden tulisi muuttua ja viruksen pitäisi poistua seitsemässä päivässä, tai lääkärisi tulisi tarkistaa. Canesten Gyno 2-prosenttisen emättimen voiteen hoidon aikana sinun on lykättävä yhdynnää estämään kumppanisi uudelleentartuminen tai infektio.

Kuinka kauan Canesten Gyno vie sinut?

Kolmen peräkkäisen päivän ajan voit lisätä Canesten Gyno 2-prosenttisen emätysvoiteen kerran päivässä illalla.

Unohdettu annos Canesten Gynoa

Jos unohdat annoksen Canesten Gyno 2% em√§tinkermaa, ota se heti kun tied√§t, ellei seuraavaa annosta er√§√§nny, joten unohda puuttuva annos. √Ąl√§ ota kaksinkertaista annosta.

Kuinka voin tallentaa Canesten Gynon?

Kylm√§ss√§, kuivassa paikassa voit s√§ilytt√§√§ Canesten Gyno 2-prosenttista em√§tinkermaa alle 25 ¬į C: ssa.

Canesten Order (ei reseptiä)

Yllä olevan taulukon ansiosta sinun tulee tilata Canesten. Löydät lisää tietoa tästä lääkkeestä myös siellä. Kehotamme myös käyttämään tätä online-lääkäripalvelua milloin tahansa, kun olet mukana vaihtoehtoisessa STD-hoidossa. Jos haluat, niin:

Osta Canesten ilman reseptiä;
Katso lisää sukupuolitautien lääkkeitä / tuotteita;
Lue lisätietoja sukupuolitaudeista.

Siirry online-lääkäripalveluun tai paina alla olevaa Osta nyt -painiketta.
Download PDF

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimm√§inen arvio tuotteelle “Osta canesten”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Osta lääkkeesi verkossa

Toimitus 24 tunnissa

Klikkaa tästä
paiement

Kohdennetun lääkkeen nimi: .

virallinen hinta on: .

Tämä lääke kuuluu seuraavaan luokkaan:

Voit lukea täydellisen huumeidenkäyttöesitteen yhteistyöapteekistamme. Sinun on noudatettava lääkärisi antamia ohjeita tai käyttöohjeita huolellisesti, jotta et vaaranna itseäsi.

Lääkkeen vakavien tai odottamattomien sivuvaikutusten tapauksessa sinun tulee soittaa ensiapuun tai lääkäriisi.

Voit ostaa ilman reseptiä Suomessa apteekista.

Voit tilata halpaa -verkkoapteekkia Suomessa.

Voit maksaa verkossa verkossa apteekista.

Varmistamme, että ohjaamme sinut luotettavaan palveluun terveydenhuollon ammattilaisten kanssa ja hyväksytään Euroopan tasolla.

Katso täydellinen kuvaus ja käyttöohjeet