Osta bricanyl

66.05

Katso apteekki 

Osasto:

Kuvaus

Osta Bricanyl ilman reseptiä

Mihin sitä käytetään

Keuhkoputkien astmassa, keuhkoputkentulehduksessa ja muissa bronkopulmonaarisissa sairauksissa, joissa bronkospasmi on monimutkainen tekijä, keuhkoputkien kouristuksista on helpotusta. Akuutti profylaksia, esim. liikunnan aiheuttama astma olosuhteissa, joiden katsotaan aiheuttavan bronkospasmia

Kuinka käytän Bricanylia tähän tarkoitukseen?

Tarvittaessa normaali aikuisille määrätty terbutaliiniannos on inhalaatio. Oireiden lievittämiseksi tämä on yleensä tyydyttävä. Ihannetapauksessa se tulisi kuitenkin ottaa 5 minuuttia ensimmäisen annoksen jälkeen, jos toinen annos on tarpeen. Ota heti yhteyttä lääkäriin, jos toinen annos ei helpota hengitystä.

Sen pitäisi kestää 4-7 tuntia, ennen kuin tämän lääkkeen vaikutukset kestävät. Jos normaalia helpotusta ei anneta aiemmin onnistuneella annoksella tai jos annoksen tulokset kestävät yli 3 tuntia, ota heti yhteys lääkäriin, koska tämä on osoitus tilan pahenemisesta. Ota yhteys lääkäriin, jos sinun on käytettävä terbutaliinia päivittäin oireiden lievittämiseksi. 24 tunnin jaksossa ei tarvita enempää kuin 6 annosta.

Noudata huolellisesti pakkauksen ohjeita, jotta inhalaatiojärjestelmääsi voidaan käyttää turvallisesti. Inhalaattorin annostelemien lääkkeiden määrä on hyvin pieni, mutta inhalaation jälkeen et voi maistaa jauhetta. Jos olet kuitenkin noudattanut laatikossa olevia ohjeita, voit myös olla varma, että annos on hengitetty. Lopeta uloshengitys sisäänhengitysjärjestelmään ja vaihda aina tiiviste käytön aikana.

Terbutaliinin inhalaattori

Terbutaliini-inhalaattorissa on annosvalvonta. Suukappaleen alapuolella olevassa pieness√§ ikkunassa, kun punainen merkki ilmestyy ensimm√§isen kerran, se tarkoittaa, ett√§ noin 20 annosta on j√§ljell√§ ja saat seuraavan inhalaattorin. Puhdista suukappaleen ulkopinta kuivalla liinalla kerran viikossa. √Ąl√§ koskaan k√§yt√§ muuta nestett√§ tai vett√§. Se ei voi toimia kunnolla, jos inhalaattoriin p√§√§see nestett√§.

Monet tekijät, kuten ruumiinpaino, muut lääketieteelliset ongelmat ja muut lääkkeet, voivat määrittää ihmisen tarvitseman lääkeannoksen. Jos lääkäri on määrännyt muun kuin yllä mainitun annoksen, älä muuta tapaa, jolla otat lääkitystä, keskustelematta lääkärisi kanssa.

L√§√§k√§risi on t√§rke√§√§ k√§ytt√§√§ t√§t√§ l√§√§kett√§ tarkasti ohjeiden mukaisesti. √Ąl√§ ota enemp√§√§ kuin suositellaan ilman yhteytt√§ l√§√§k√§riin. Tyypillisesti t√§t√§ l√§√§kett√§ k√§ytet√§√§n oireiden lievitt√§miseen vain tarvittaessa.

Säilytä tätä lääkettä huoneenlämmössä, pidä se poissa imeväisten käsistä ja suojaa valolta ja kosteudelta.

√Ąl√§ h√§vit√§ farmaseuttisia tuotteita j√§tevedess√§ (esimerkiksi pesualtaassa tai wc: ss√§) tai talousj√§tteess√§. Kysy apteekista, miten h√§vit√§t l√§√§kkeet, jotka ovat vanhentuneet tai joita ei en√§√§ tarvita.

Mitä tapahtuu, jos unohdan annoksen tätä lääkettä?

Jos annos puuttuu, ota se niin pian kuin voit. Jos on aika seuraavalle suunnitellulle injektiolle, ohita puuttuva annos. √Ąl√§ ota en√§√§ l√§√§kkeit√§ puuttuvan annoksen korvaamiseksi.

Mitä teen terbutaliinilla, kun otan tätä lääkettä?

Pysäytä olosuhteet, jotka voivat pahentaa hengitystiloja, kuten kylmä, kuiva ilma; tupakointi; pölyn hengitys; ja alttius allergeeneille, kuten lemmikkieläinten turkille.

Bricanylin aiheuttamat haittavaikutukset

Jos sinulla on jompikumpi näistä allergisista reaktioista, hakeudu lääkäriin: nokkosihottuma; vaikeuksia hengittää; poskien, suun, kielen tai kurkun turvotus.

Jos sinulla on niitä, soita heti lääkärille:

 • Rintakeh√§n paine, korkea syke;
 • Sykkiv√§ pulssi tai rintakeh√§;
 • Huimauksen tunne, ik√§√§n kuin olisit py√∂rtym√§ss√§;
 • Vapina; tai vapinaa;
 • Oireiden heikkeneminen tai v√§h√§inen muutos.

Suosittuja sivuvaikutuksia voivat olla yleiset haittavaikutukset,

 • Ahdistus; hermostuneisuus;
 • P√§√§ns√§rky; p√§√§ns√§rky
 • Huimaus; heikkous; uneliaisuus;
 • Kurkun kuivuminen, pahoinvointi;
 • Tuntea itsens√§ v√§syneeksi; tai v√§symyksen tunne
 • Unih√§iri√∂t (unettomuus).

Lataa Bricanylin PDF-tiedosto

Tilaa Bricanyl Bricanyl (ei reseptiä)

Bricanyl voidaan tilata yllä olevan taulukon avulla. Löydät myös lisätietoja tästä lääkkeestä verkossa. Suosittelemme myös, että käytät tätä online-lääketieteellistä palveluntarjoajaa, jos olet kiinnostunut ylimääräisestä astmalääkkeestä. Jos haluat, niin:

Osta Bricanyl ilman reseptiä;
Katso lisää Astman lääkkeet / lääkkeet;
Lue kaikki astmasta.

K√§y online-l√§√§k√§riin tai paina ’Osta nyt’ alla olevaa painiketta

Osta nyt
Download PDF

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimm√§inen arvio tuotteelle “Osta bricanyl”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Osta lääkkeesi verkossa

Toimitus 24 tunnissa

Klikkaa tästä
paiement

Kohdennetun lääkkeen nimi: .

virallinen hinta on: .

Tämä lääke kuuluu seuraavaan luokkaan:

Voit lukea täydellisen huumeidenkäyttöesitteen yhteistyöapteekistamme. Sinun on noudatettava lääkärisi antamia ohjeita tai käyttöohjeita huolellisesti, jotta et vaaranna itseäsi.

Lääkkeen vakavien tai odottamattomien sivuvaikutusten tapauksessa sinun tulee soittaa ensiapuun tai lääkäriisi.

Voit ostaa ilman reseptiä Suomessa apteekista.

Voit tilata halpaa -verkkoapteekkia Suomessa.

Voit maksaa verkossa verkossa apteekista.

Varmistamme, että ohjaamme sinut luotettavaan palveluun terveydenhuollon ammattilaisten kanssa ja hyväksytään Euroopan tasolla.

Katso täydellinen kuvaus ja käyttöohjeet