Osta beclometasona

0.00

Katso apteekki 

Osasto:

Kuvaus

Mitä beklometasoni tarkoittaa?

Vahva ajankohtainen kortikosteroidi tunnetaan beklometasonina. Ajankohtaisiin kortikosteroideihin viitataan myös ajankohtaisina steroideina. Kosteuttaville aineille (pehmittäville aineille) tulehduksellisten ihosairauksien, kuten ekseeman ja dermatiitin, hoitamiseksi käytetään myös paikallisia steroideja.

Kun ekseeman tai dermatiitin laastarit puhkeavat, käytetään ajankohtaista steroidia. Beklometasoni lievittää puhkeamisen vaikutuksia vähentämällä punoitusta, kutinaa ja tulehdusta. Se ei ole lääkitys häiriöön, mutta se voi auttaa lievittämään oireita.

Beklometasonia on saatavana voiteena ja voiteena. Jos ihosi tartunnan saaneet alueet ovat märät tai tihkuvat, sinulle voidaan antaa kerma ja voide, jos iho on kuiva. Sitä ei yleensä voida hyväksyä imeväisille, mutta iholääkäri voi joskus suositella lasta lyhyille, jopa kahden viikon pituisille kursseille.

Psoriaasin ehkäisemiseksi lyhyitä beklometasonikursseja voidaan käyttää myös pienillä ihoalueilla, kuten jalkapohjissa tai kämmenissä.

Beclometasonihoitoon saakka

Ennen kuin aloitat beklometasonin käytön, lääkärisi on tärkeää tietää, että tämä on oikea hoito sinulle:

 • Onko sinulla saastuneita ihoalueita.
 • Jos sinulla on akne tai ruusufinni.
 • Kun imet√§t tai olet raskaana.
 • Jos sinulla on jo ollut allerginen ihonvalmistusvaste.
Kuinka käyttää beklometasonia Tietoa meistä

Lue valmistajan kirjallinen esite pakkauksen sisäpuolelta, ennen kuin aloitat voiteen / voiteen käytön. Se antaa sinulle lisätietoja ajankohtaisista steroideista ja antaa sinulle yksityiskohtaisen luettelon haittavaikutuksista, joita voit kohdata käyttämällä niitä.

Lis√§√§ tulehtuneille ihoalueille pieni m√§√§r√§. Sitten sit√§ hierotaan pehme√§sti iholle, kunnes se haalistuu. √Ąl√§ k√§yt√§ beklometasonia murtuneessa tai saastuneessa ihon osassa.

Annettavien paikallisten steroidien määrä määräytyy yleensä sormenpäillä (FTU). FTU on kerman tai voiteen määrä, joka on työnnetty aikuisen sormen kärkeen (eli sormen päästä sormen ensimmäiseen rypytykseen). Yksi FTU viitteenä riittää kattamaan alueen, joka on kaksi kertaa aikuisen kämmenen kokoinen. Lääkäri antaa sinulle arvion siitä, kuinka monta FTU: ta tarvitset suojaamaan ihosi aluetta, joka on saanut tartunnan.

Lääkäri neuvoo, kuinka paljon beklometasonia tulisi levittää. Voit hakea vain kahdesti päivässä, ja se on yleensä tarkoituksenmukaista hakea kerran päivässä.

Varmista, että tiedät milloin ja milloin niitä käytetään, jos käytät enemmän kuin yhtä paikallista kortikosteroidia. Kysy lääkäriltäsi tai ota yhteys apteekkiin saadaksesi lisätietoja, jos et ole positiivinen.

Pese kätesi beklometasonin levittämisen jälkeen (paitsi jos kätesi ovat käsitellyt alueet).

Varmista, että noudatat lääkärin ohjeita tarkasti, kun käytät beklometasonia psoriaasiin. Sitä ei tule käyttää pitkiä aikoja tai suurilla psoriaasin alueilla, koska se voi antaa oireiden ilmestyä myöhemmin.

Beklometasonin tuominen varastoon

Lasten pitäminen käsistä ja kuulosta. Säilytä sitä kaukana voimakkaasta lämmöstä ja valosta kylmässä, kuivassa paikassa.

Mitä tämän lääkkeen sivuvaikutuksia huomaan?

Beklometasonia sisältävä nenäsumute voi aiheuttaa haittavaikutuksia. Jos kaikki nämä oireet ovat vakavia tai eivät poistu, kerro lääkärillesi:

 • P√§√§ns√§rky
 • √Ąrsytys, tulehdus tai nen√§n kuivuminen
 • Aivastelu
 • Verenvuoto nen√§
 • Lihas- tai polvikipu
 • Pahoinvointi ja sairaus
 • Upea h√§mm√§stytt√§v√§
 • Ei-toivottu maku tai tuoksu
 • Lihasten heikkous
 • Yksinkertaiset mustelmat ja mustelmat
 • Kuukautiskierron muutokset
 • Akne
 • Kurkussa, suussa tai nen√§ss√§ valkoiset t√§pl√§t

Osta nyt
Download PDF

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimm√§inen arvio tuotteelle “Osta beclometasona”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Osta lääkkeesi verkossa

Toimitus 24 tunnissa

Klikkaa tästä
paiement

Kohdennetun lääkkeen nimi: .

virallinen hinta on: .

Tämä lääke kuuluu seuraavaan luokkaan:

Voit lukea täydellisen huumeidenkäyttöesitteen yhteistyöapteekistamme. Sinun on noudatettava lääkärisi antamia ohjeita tai käyttöohjeita huolellisesti, jotta et vaaranna itseäsi.

Lääkkeen vakavien tai odottamattomien sivuvaikutusten tapauksessa sinun tulee soittaa ensiapuun tai lääkäriisi.

Voit ostaa ilman reseptiä Suomessa apteekista.

Voit tilata halpaa -verkkoapteekkia Suomessa.

Voit maksaa verkossa verkossa apteekista.

Varmistamme, että ohjaamme sinut luotettavaan palveluun terveydenhuollon ammattilaisten kanssa ja hyväksytään Euroopan tasolla.

Katso täydellinen kuvaus ja käyttöohjeet