Osta avodart

85.80

Katso apteekki 

Kuvaus

Osta ilman reseptiä Avidart

Mitä tälle lääkkeelle suositellaan?

Avidartia käytetään hyvänlaatuisen eturauhasen liikakasvun hoitoon yksin tai yhdessä muun farmaseuttisen aineen (tamsulosiinin [Flomax]) kanssa (BPH; eturauhanen laajentuminen). Avidartia käytetään BPH-oireiden hoitoon ja se voi vähentää akuutin virtsaumpiutumisen (äkillinen kyvyttömyys virtsata) riskiä. Avidart voi myös vähentää eturauhassyövän todennäköisyyttä. Avidart kuuluu lääkeryhmään, jota kutsutaan 5-alfa-reduktaasin estäjiksi. Se toimii estämällä eturauhasen laajentavan luonnollisen materiaalin valmistuksen.

Kuinka tätä lääkettä on tarkoitus käyttää?

Avidart tulee kapseleina suun kautta nautittavaksi. Se otetaan yleens√§ hedelmien kanssa tai ilman kerran p√§iv√§ss√§. Ota Avidart joka p√§iv√§ suunnilleen samaan aikaan. Seuraa huolellisesti l√§√§kkeen ohjeita ja pyyd√§ l√§√§k√§ri√§ tai apteekkia kuvaamaan jotain, jota et ymm√§rr√§. Ota Avidart tarkalleen ajettuna. √Ąl√§ ota l√§√§k√§ri√§ enemm√§n tai v√§hemm√§n tai useammin kuin m√§√§r√§tty.

Ota kokonaiset kapselit; älä avaa, pureskele tai murskata niitä.

Koska Avidartia on käytetty 3 kuukautta, oireet voivat muuttua, mutta voi kestää 6 kuukautta tai kauemmin, ennen kuin näet Avidartin täydellisen vaikutuksen. Keskustele lääkärin kanssa siitä, miltä sinusta tuntuu, kun sinua tutkitaan.

Avidart voi hoitaa oireitasi, mutta se ei paranna tautiasi. Ja jos et ole hyv√§, jatka Avidartin k√§ytt√∂√§. √Ąl√§ lopeta Avidartin ottamista ilman l√§√§k√§risi kuulemista.

Kysy apteekista tai lääkäriltä kopio potilaan tiedoista valmistajasta.

Lisäsovellukset tälle lääkkeelle

Ehkä tämä lääke on määrätty muihin tarkoituksiin. Kysy lisätietoja lääkäriltä tai apteekista.

Mitä ylimääräisiä varotoimia aion toteuttaa?

Ennen Avidartin ottamista

 • Jos olet allerginen Avidartille, finasteridille (Propecia, Proscar), jollekin muulle l√§√§kkeelle tai jollekin Avidartin kapseleiden aineosalle, ilmoita asiasta l√§√§k√§rillesi ja apteekkiin. Kysy ainesosaluetteloa l√§√§k√§rilt√§si tai tarkista valmistajan potilastiedot.
 • Kerro l√§√§k√§rille ja apteekkihenkil√∂kunnalle, mit√§ reseptil√§√§kkeit√§ ja reseptil√§√§kkeit√§ k√§yt√§t tai olet todenn√§k√∂isesti ottamassa, mukaan lukien vitamiinit, ravintolis√§t ja kasviper√§iset tuotteet. Sienil√§√§kkeet, kuten ketokonatsoli (Nizoral); simetidiini (Tagamet); siprofloksasiini (Cipro); diltiatseemi (Cardizem, Dilacor, Tiazac); ritonaviiri (Norvir), troleandomysiini (TAO); ja verapamiili tulisi huomata seuraavasti: (Calan, Covera, Isoptin, Verelan). L√§√§k√§ri saattaa joutua s√§√§t√§m√§√§n reseptisi annosta tai seuraamaan sen sivuvaikutuksia tarkasti.
 • Jos sinulla on tai on joskus ollut maksasairaus tai rintasy√∂p√§, kerro siit√§ l√§√§k√§rille.
 • Sinun tulisi olla tietoinen siit√§, ett√§ Avidart on tarkoitettu vain miehille. Naisten ei tule k√§sitell√§ Avidart-kapseleita, etenk√§√§n niille, jotka ovat tai voivat tulla raskaaksi. Se voi vahingoittaa siki√∂t√§ joutuessaan kosketuksiin kapselien sis√§ll√∂n kanssa. Jos nainen, joka on raskaana tai joka voi tulla raskaaksi, joutuu tahattomasti kosketuksiin vuotaneiden kapseleiden kanssa, h√§nen on pest√§v√§ alue nopeasti saippualla ja vedell√§ ja soitettava l√§√§k√§rille.
 • Muista, ett√§ kun annat Avidartia ja kuuden kuukauden ajan t√§m√§n l√§√§kkeen k√§yt√∂n lopettamisen j√§lkeen, et saa antaa verta.

Mitä erityisiä ravitsemusohjeita odotan noudattavan?

Kysy lääkäriltäsi, jos sinun pitäisi juoda greippimehua, kun käytät tätä lääkettä.

Mitä teen, jos unohdan annoksen tätä lääkettä?

Jos puuttuva annos palautetaan joka p√§iv√§, ota unohtunut annos heti kun muistat. Jos et kuitenkaan muista vasta seuraavana p√§iv√§n√§, ohita ohitettu annos ja jatka p√§ivitt√§ist√§ annostusta. √Ąl√§ anna kahta annosta tai ota kaksinkertaista annosta yhdess√§ p√§iv√§ss√§ yhden puuttuvan annoksen korvaamiseksi.

Mitä tämän lääkkeen sivuvaikutuksia huomaan?

Avidart voi aiheuttaa haittavaikutuksia. Jos kaikki nämä oireet ovat vakavia tai eivät poistu, kerro lääkärillesi:

 • Kyvytt√∂myys vastaanottaa tai yll√§pit√§√§ erektiota
 • Seksuaalinen ruokahalu v√§heni
 • Siemensy√∂ksyongelmat
 • Jotkut kielteisist√§ seurauksista voivat olla vakavia. Ota heti yhteys l√§√§k√§riin tai hakeudu ensiapuun, jos sinulla on jompikumpi n√§ist√§ oireista:
 • Rintojen muutokset, kuten suurentuminen, kokkareet, paine tai purkautuminen n√§nneist√§
 • Korvien, kurkun tai kielen turvotus
 • Hengitys- tai nielemisongelmat
 • Kuori iho

Korkean asteen eturauhassyövän riskiä voidaan lisätä ottamalla Avidart (eräänlainen eturauhassyöpä, joka leviää ja kasvaa nopeammin kuin muut eturauhassyövät). Keskustele Avidartin käytön vaaroista lääkärisi kanssa.

Avidart voi aiheuttaa haittavaikutuksia. Jos sinulla on epätavallisia komplikaatioita, kun otat tätä lääkettä, soita lääkärillesi.

Avidartin esite

Avidart-tilaus (ei reseptiä)

Voit tilata Avidartin yllä olevasta taulukosta. Löydät myös lisätietoja tästä lääkkeestä verkossa. Suosittelemme myös, että vierailet tällä online-lääketieteen tarjoajalla, kun olet mukana täydentävässä eturauhaslääketieteessä. Jos haluat, niin:

Osta ilman reseptiä Avidart;
Katso lisää eturauhasen lääkkeitä / tuotteita.
Lue lisää tietoa eturauhasen ongelmista.

Mene online-lääkäriin tai paina alla olevaa Osta nyt -painiketta.

Osta nyt
Download PDF

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimm√§inen arvio tuotteelle “Osta avodart”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Osta lääkkeesi verkossa

Toimitus 24 tunnissa

Klikkaa tästä
paiement

Kohdennetun lääkkeen nimi: .

virallinen hinta on: .

Tämä lääke kuuluu seuraavaan luokkaan:

Voit lukea täydellisen huumeidenkäyttöesitteen yhteistyöapteekistamme. Sinun on noudatettava lääkärisi antamia ohjeita tai käyttöohjeita huolellisesti, jotta et vaaranna itseäsi.

Lääkkeen vakavien tai odottamattomien sivuvaikutusten tapauksessa sinun tulee soittaa ensiapuun tai lääkäriisi.

Voit ostaa ilman reseptiä Suomessa apteekista.

Voit tilata halpaa -verkkoapteekkia Suomessa.

Voit maksaa verkossa verkossa apteekista.

Varmistamme, että ohjaamme sinut luotettavaan palveluun terveydenhuollon ammattilaisten kanssa ja hyväksytään Euroopan tasolla.

Katso täydellinen kuvaus ja käyttöohjeet