Osta avamys

60.59

Katso apteekki 

Osasto:

Kuvaus

Mihin he käyttävät Avamysia?

Kausiluonteisen allergisen nuhan ja monivuotisen allergisen nuhan hoitoon aikuisille ja yli 2-vuotiaille lapsille.

Kuinka tätä lääkettä on tarkoitus käyttää?

Vähimmäisannos aikuisille ja yli 12-vuotiaille nuorille on 2 suihketta sieraimeen kerran päivässä, mieluiten samaan aikaan päivästä.

Ehdotettu aloitusannos 2-vuotiaille ja alle 12-vuotiaille lapsille on 1 suihke kerran päivässä kumpaankin sieraimeen. Kunnes oireet hallitaan, lääkäri voi suositella annoksen nostamista kahteen suihkeeseen kumpaankin sieraimeen kerran päivässä. Kun oireet ovat hallinnassa, lääkäri voi suositella annoksen pienentämistä yhteen suihkeeseen kerran päivässä kumpaankin sieraimeen.

Monet tekijät voivat vaikuttaa ihmisen tarvitseman lääkeannoksen, kuten ruumiinpainoon, muihin lääketieteellisiin ongelmiin ja muihin lääkkeisiin. Jos lääkäri on määrännyt muun kuin yllä mainitun annoksen, älä muuta tapaa, jolla otat lääkettä keskustelematta lääkärisi kanssa.

Jos k√§yt√§t t√§t√§ l√§√§kett√§ ensimm√§ist√§ kertaa, jos et ole k√§ytt√§nyt sit√§ yli 30 p√§iv√§√§ tai jos se on j√§√§nyt ilman korkkia yli 5 p√§iv√§ksi, suihkuttamalla sit√§ ilmassa (poisp√§in itsest√§si) 6 kertaa tai ennen kuin pullosta tulee hienoa sumua, pumppu on ’esik√§sitelt√§v√§’. Puhalla nen√§si pehme√§sti ja puhdista sieraimesi ennen jokaista k√§ytt√∂kertaa.

Ravista terapeuttista ainetta hyvin korkilla.
 • L√§√§kkeen k√§ytt√∂√§ varten leikkaa korkki ja noudata n√§it√§ 3 vaihetta.
 • Kallista p√§√§t√§si hieman eteenp√§in ja laita suukappale sieraimiin. Osoita nen√§n sivua suukappaleen p√§√§ss√§.
 • Ruiskuta l√§√§kett√§ hengitt√§ess√§si nen√§st√§si painamalla voimakkaasti painiketta kerran. Ota nen√§si suukappaleesta ja hengit√§ suustasi.
 • Toista muut nen√§k√§yt√§v√§t kohdat 1 ja 2.
 • Toista vaiheet 1-3 uudelleen, jos k√§yt√§t 2 suihketta kumpaankin sieraimeen.

Lopeta silmiesi ruiskuttaminen tällä sumulla. Pese silmäsi voimakkaasti vedellä, jos näin tapahtuu. Vaihda korkki aina käytön jälkeen.

Indikaatioruudun kautta pullon sisältö näkyy. Kun merkitty määrä suihkeita on käytetty, nenäjärjestelmä on poistettava. Tämän lisäksi, vaikka pullo ei olisikaan täysin valmis, oikeaa määrää lääkkeitä kussakin suihkeessa ei voida taata.

L√§√§k√§risi on t√§rke√§√§ k√§ytt√§√§ t√§t√§ l√§√§kett√§ tarkasti ohjeiden mukaisesti. Ohita puuttuva annos ja jatka p√§ivitt√§ist√§ annosteluohjelmaa, jos ohitat annoksen t√§t√§ l√§√§kett√§ useita tunteja. √Ąl√§ toista annosta korvataksesi unohtamasi annoksen. Kysy l√§√§k√§rilt√§si tai apteekista, jos et ole varma mit√§ tehd√§ annoksen menett√§misen j√§lkeen.

Säilytä tätä lääkettä pystyasennossa korkilla huoneenlämmössä ja pidä sitä poissa imeväisten käsistä. Ei voi jäätyä tai jääkaapissa.

Terveydenhuollon online-annoshinta?

Katso Apteekki 1 52,155 mcg Suihke 27,5 mcg

* Lääketieteellisen neuvonnan tarjoaminen.

Ulkonäkö visuaalinen

Avamys on valkoinen suspensio, jossa on ruiskutusannostelupumppu lasiastiassa valkoisessa muovilaitteessa, jossa on sininen sivuvipu korkilla.

Etsinkö reseptiä?

Tämä lääke on saatavana ja tarvitsee reseptin online-apteekista (reseptilääke).

Raskaana tai raskauden suunnittelu?

Flutikasonifuroaatti on vaikuttava aine.

Sinun tulisi ottaa neuvoja tämän lääkkeen ottamisesta lääkäriltä tai apteekista. Imetyksen aikana ne auttavat sinua hallitsemaan tämän lääkkeen kustannuksia ja hyötyjä.

Anusolin esite voide

Mitkä haittavaikutukset ovat tämän lääkkeen kanssa mahdollisia?

Sivuvaikutukset voivat johtua tietyistä lääkkeistä. Kun sitä annetaan säännöllisinä annoksina, sivuvaikutus on tahaton reaktio lääkkeeseen. Voi olla kohtalainen tai vakava, akuutti tai elinikäinen sivuvaikutus.

Kaikki tätä lääkettä käyttävät henkilöt eivät kärsi alla kuvatuista sivuvaikutuksista. Ilmoita terveydenhuollon tarjoajalle, huomaatko näitä haittavaikutuksia jatkuvasti tai jos ne pahenevat ajan myötä.

Ainakin 1 prosentti tätä lääkettä käyttävistä henkilöistä on ilmoittanut seuraavista haittavaikutuksista. On mahdollista seurata monia näistä haittavaikutuksista, ja jotkut niistä voivat hiipua ajan myötä itsestään.

Jos huomaat näitä haittavaikutuksia ja ne ovat vakavia tai häiritseviä, ota yhteys lääkäriin tai terveydenhuollon tarjoajaan. Apteekki kouluttaa sinua sivuvaikutusten hoidossa.

 • Kipu takana
 • Ysk√§ Ysk√§
 • Huimaus
 • Kuume
 • P√§√§ns√§rky
 • Pahoinvointi ja sairaus
 • Nen√§n ep√§mukavuus tai kipu
 • Nen√§verenvuoto verenvuoto
 • Kurkku kipe√§
 • Nen√§n tukkoisuus
 • Vaikka suurin osa n√§ist√§ alla mainituista haittavaikutuksista ei ilmene liian usein, jos et hakeudu l√§√§k√§riin, ne voivat aiheuttaa vakavia ongelmia.

Osta nyt
Download PDF

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimm√§inen arvio tuotteelle “Osta avamys”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Osta lääkkeesi verkossa

Toimitus 24 tunnissa

Klikkaa tästä
paiement

Kohdennetun lääkkeen nimi: .

virallinen hinta on: .

Tämä lääke kuuluu seuraavaan luokkaan:

Voit lukea täydellisen huumeidenkäyttöesitteen yhteistyöapteekistamme. Sinun on noudatettava lääkärisi antamia ohjeita tai käyttöohjeita huolellisesti, jotta et vaaranna itseäsi.

Lääkkeen vakavien tai odottamattomien sivuvaikutusten tapauksessa sinun tulee soittaa ensiapuun tai lääkäriisi.

Voit ostaa ilman reseptiä Suomessa apteekista.

Voit tilata halpaa -verkkoapteekkia Suomessa.

Voit maksaa verkossa verkossa apteekista.

Varmistamme, että ohjaamme sinut luotettavaan palveluun terveydenhuollon ammattilaisten kanssa ja hyväksytään Euroopan tasolla.

Katso täydellinen kuvaus ja käyttöohjeet