Osta augmentine

0.00

Katso apteekki 

Osasto:

Kuvaus

Mistä syystä Augmentinea käytetään?

Augmentine-tabletit ovat antibioottiyhdistelmä, jota käytetään useiden herkkien bakteerien aiheuttamien yleisten ja yleisten bakteeri-infektioiden, kuten sinuiitti, keuhkokuume, korvatulehdukset, keuhkoputkentulehdus, virtsatieinfektiot, ihoinfektiot, peritoniitti, lyhytaikaiseen hoitoon , septikemia ja leikkauksen jälkeiset infektiot. Augmentiinipillereitä käytetään suurten leikkausten jälkeen myös ennaltaehkäisyyn infektioiden välttämiseksi.

Kuinka Augmentine toimii?

Augmentine-tabletit sis√§lt√§v√§t kaksi antibioottia seoksessa. Amoksisilliini on penisilliinin kaltainen antibiootti, joka kuuluu beetalaktaamiantibioottien ryhm√§√§n, joka est√§√§ bakteerien solusein√§n kehittymist√§ ja tuhoaa bakteereja. Beeta-laktamaasi-nimisen bakteerin tuottama entsyymi, joka tekee n√§ist√§ bakteereista immuuni amoksisilliinille, voi inaktivoida amoksisilliinin. Klavulaanihappo on rakenteellisesti penisilliiniin liittyv√§ antibiootti, joka kykenee inaktivoimaan monenlaisia ‚Äč‚Äčbeetalaktamaasientsyymej√§, joita tyypillisesti esiintyy amoksisilliinille vastustuskykyisiss√§ bakteereissa.

T√§m√§ Augmentine-tablettien kaksoisvaikutus sis√§lt√§√§ laajakirjoisen antibiootin ja beetalaktamaasin est√§j√§n, joka laajentaa alttiiden bakteerien m√§√§r√§√§ ja auttaa est√§m√§√§n l√§√§keresistenssin kehittymist√§, antaa Augmentine-tablettien torjua infektioita ja hoitaa monenlaisia ‚Äč‚Äčaiheuttamia oireita. bakteeri-infektiot. Augmentine-tabletit eiv√§t toimi viruksia vastaan, jotka kehittyv√§t ja lis√§√§ntyv√§t k√§ytt√§m√§ll√§ eri mekanismia.

Mitä Augmentine sisältää?

Augmentine-tabletit sisältävät 500 mg amoksisilliinin ja 125 mg klavulaanihapon vaikuttavien aineosien, antibioottien, joita käytetään monenlaisten yleisten käyttötarkoitusten ja sairaaloissa esiintyvien bakteeri-infektioiden hoidossa. Niihin kuuluvat myös magnesiumstearaatti, hypromelloosi, makrogoli 4000, makrogoli 6000, dimetikoni, opadry, vesi, natriumtärkkelysglykolaatti, kolloidinen piidioksidi, mikrokiteinen selluloosa, titaanidioksidi.

Millaisia ‚Äč‚Äčsivuvaikutuksia Augmentineella on?

Ripuli, pahoinvointi, oksentelu, ruoansulatushäiriöt, suun ja emättimen sammas, päänsärky, kohtalainen ihottuma ovat yleisimmin havaittuja Augmentine-pillereiden haittavaikutuksia.

Milloin sinun ei pitäisi käyttää Augmentinea?

Jos käytät Augmentinea, et voi käyttää sitä, jos

  • Ne ovat resistenttej√§ amoksisilliinille tai jollekin muulle beetalaktaamiantibiootille, kuten kefalosporiinille, klavulaanihapolle tai jollekin muulle Augmentin-tablettien aineosalle.
  • Alun perin Augmentine-pillereiden ottamisen j√§lkeen heill√§ oli keltaisuutta tai maksaongelmia
  • Jos olet ensin ottamatta yhteytt√§ l√§√§k√§riin, olet raskaana tai suunnittelet raskautta tai imet√§t.
  • Sinulla on virusmononukleoosi tai luulet sen olevan.
  • Onko tai on ollut hepatiitti tai munuais- tai keltaisuush√§iri√∂
  • Otat suun kautta otettavia ehk√§isyvalmisteita, ja Augmentine alentaa estrogeenim√§√§r√§√§
  • L√§√§kkeiden, mukaan lukien probenesidi ja allopurinoli (kihti), verenohennusl√§√§kkeet, jotka ovat vuorovaikutuksessa Augmentine-tablettien kanssa

Kuinka Augmentin oli tarkoitus ottaa?

Vatsaan kohdistuvien vaikutusten vähentämiseksi voit ottaa Augmentine-tabletit vesilasillisen kanssa ruoan kanssa, mieluiten juuri ennen ateriaa. Annostuksesi ja kuinka kauan otat sen, riippuu siitä, mitä sinua hoidetaan ja lääkärisi neuvoja, jotka voivat olla 1-2 pilleriä 1-3 kertaa päivässä jopa 14 päivän ajan. Vaikka tunnet olosi paremmaksi, lopeta silti tablettihoito, muuten infektio ei häviä kokonaan tai oireet ilmaantuvat uudelleen ja olet vaarassa, että infektion aiheuttavat bakteerit voivat kasvaa vastustuskykyä Augmentine-valmisteelle.

Kuinka kauan aiot käyttää Augmentinea?

Riippuen hoidettavastasi, sinun on suoritettava Augmentine-tablettien hoito lääkärin määräämällä tavalla, mikä voi kestää jopa 14 päivää. Vaikka tuntuisi hyvältä, silti lopeta tablettihoito, muuten infektio ei häviä kokonaan tai oireet voivat palata ja sinulla on riski, että infektioita aiheuttavat bakteerit kehittävät vastustuskykyä Augmentine-valmisteelle.

Hylätty Augmentine-annos

Kun j√§t√§t annoksen Augmentine-pillereit√§, ota ne heti kun muistat, kunnes seuraava annos on er√§√§ntynyt ja puuttuva annos j√§√§ v√§liin. √Ąl√§ ota kaksinkertaista annosta.

Kuinka minun pitäisi varastoida Augmentinaa?

Pid√§ Augmentine-tabletit l√§pipainopakkauksissa ennen kuin tarvitset niit√§ ja s√§ilyt√§ niit√§ suorassa auringonvalossa pime√§ss√§, kuivassa, alle 25 ¬į C: n l√§mp√∂tilassa.
Download PDF

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimm√§inen arvio tuotteelle “Osta augmentine”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Osta lääkkeesi verkossa

Toimitus 24 tunnissa

Klikkaa tästä
paiement

Kohdennetun lääkkeen nimi: .

virallinen hinta on: .

Tämä lääke kuuluu seuraavaan luokkaan:

Voit lukea täydellisen huumeidenkäyttöesitteen yhteistyöapteekistamme. Sinun on noudatettava lääkärisi antamia ohjeita tai käyttöohjeita huolellisesti, jotta et vaaranna itseäsi.

Lääkkeen vakavien tai odottamattomien sivuvaikutusten tapauksessa sinun tulee soittaa ensiapuun tai lääkäriisi.

Voit ostaa ilman reseptiä Suomessa apteekista.

Voit tilata halpaa -verkkoapteekkia Suomessa.

Voit maksaa verkossa verkossa apteekista.

Varmistamme, että ohjaamme sinut luotettavaan palveluun terveydenhuollon ammattilaisten kanssa ja hyväksytään Euroopan tasolla.

Katso täydellinen kuvaus ja käyttöohjeet