Osta Atsitromysiini

0.00

Katso apteekki 

Osasto:

Kuvaus

Osta reseptivapaata atsitromysiiniä

Atsitromysiini, mikä se on?

Atsitromysiiniä käytetään monien bakteeri-infektioiden, kuten keuhkoputkentulehduksen, keuhkokuumeen, sukupuoliteitse tarttuvien sairauksien ja korvan, keuhkojen, poskionteloiden, silmien, kurkun ja sukuelinten infektioiden, ehkäisyyn. Atsitromysiiniä käytetään usein [keuhkoinfektiomuodon, joka vaikuttaa myös ihmisillä, joilla on ihmisen immuunikatovirus (HIV)], Mycobacterium avium -kompleksin (MAC) levittämän infektion parantamiseksi tai ehkäisemiseksi. Atsitromysiini on farmaseuttisten tuotteiden luokka, joka tunnetaan nimellä antibiootti makrolidit. Se toimii estämällä bakteerien kehittymistä.

Vilustuminen, tuhkarokko tai muut virustaudit, antibiootit, kuten atsitromysiini, eivät välttämättä toimi. Jos antibiootteja ei tarvita, niiden ottaminen lisää mahdollisuutta kehittää infektio, joka vastustaa myöhemmin antibioottiterapiaa.

Lääketieteen rakenne

500 mg atsitromysiiniä kalvopäällysteisessä tabletissa sisältää: (atsitromysiinimonohydraattina)

Apuaine (et), joilla on tunnettuja vaikutuksia:

 • Jokaisesta pillerist√§ l√∂ytyy 0,36 mg soijalesitiini√§.
 • Tabletit sis√§lt√§v√§t kukin 0,407 mg natriumia (0,018 mmol).

Miten atsitromysiiniä käytetään?

Atsitromysiini tulee tabletin muodossa, suspensio (neste), jossa on vapauttava aika (pitkävaikutteinen) ja suspensio (neste), joka annetaan suun kautta. Tabletit ja suspensiolääkkeet (Zithromax) otetaan yleensä kerran päivässä 1-5 päivän ajan ruoan kanssa tai ilman. Atsitromysiini-tabletit annetaan tyypillisesti ruoan kanssa tai ilman ruokaa kerran viikossa ja niitä käytetään levinneen MAC-infektion estämiseen.

Pitk√§vaikutteinen (Zmax) suspensio otetaan yleens√§ yhten√§ annoksena tyhj√§√§n vatsaan (v√§hint√§√§n 1 tunti ennen tai 2 tuntia aterian j√§lkeen). Ottaen sit√§ suunnilleen samaan aikaan p√§iv√§ss√§, jotta jatkat atsitromysiinin k√§ytt√∂√§. Noudata huolellisesti l√§√§keohjeita ja pyyd√§ l√§√§k√§ri√§ tai apteekkia selvent√§m√§√§n jotain, jota et ymm√§rr√§. Ota tarkalleen ohjeiden mukaan, ota atsitromysiini. √Ąl√§ ota l√§√§k√§ri√§ enemm√§n tai v√§hemm√§n tai useammin kuin m√§√§r√§tty.

Ravista neste hyvin ennen jokaista annostelua, jotta lääke olisi tasapainossa. Määritä oikea määrä lääkkeitä käyttämällä lusikkaa, mittaruiskua tai mittakuppia. Kun olet ottanut koko lääkeannoksen, puhdista mittalaite vedellä.

Zithromaxa

Jos sinulla on yksi annos (Zithromax) 1 gramma atsitromysiinijauhetta suspensiota varten, sinun on ensin sekoitettava se veteen ennen lääkkeen ottamista. Sekoita 1 gramman paketin sisältö pulloon 1/4 kuppiin (60 ml) vettä ja juo koko sisältö nopeasti. Lisää samaan pulloon vielä 1/4 kuppi (60 ml) vettä, sekoita ja juo kaikki sisältö varmistaaksesi, että saat täydellisen annoksen.

Jos saat atsitromysiinin (Zmax) pitkitetysti vapauttavaa suspensiota kuivana pillerinä, sinun on ensin levitettävä vettä astiaan ennen lääkkeen nielemistä. Napsauttamalla ja kääntämällä hattua, avaa pullo. Mittaa 60 ml (1/4 kupillista) vettä ja levitä se pulloon. Sulje pullo tiiviisti ja ravista hyvin sekoittamiseksi. Käyttämällä pitkitetysti vapauttavaa atsitromysiinisuspensiota 12 tunnin kuluessa sen saamisesta apteekista tai jauheen levittämisen jälkeen kylpyyn.

Atsitromysiinin sivuvaikutukset

Atsitromysiinillä voi esiintyä haittavaikutuksia. Jos kaikki nämä oireet ovat vakavia tai eivät poistu, kerro lääkärillesi:

 • Pahoinvointi ja sairaus
 • Ripulipotilaat
 • Oksentelu
 • Kipu vatsassa
 • P√§√§ns√§rky

On todennäköistä, että jokin haittavaikutuksista on vakavia. Vältä fentanyylin käyttöä ja ota heti yhteys lääkäriin tai hakeudu ensiapuun, jos sinulla on jompikumpi näistä oireista:

 • Syke nopea, jytin√§ tai ep√§tasainen
 • Huimaus, huimaus
 • Voi, haalistuu
 • Kuumeella tai ilman, ihottuma
 • Rakkuloita tai kuorinta
 • Haavat, rakkulat, ihon punoitus ja turvotus ovat kuumetta ja m√§t√§ t√§ynn√§
 • Nokkosihottuma
 • Kutina
 • Hengityksen vinkuminen tai hengitysvaikeudet tai juominen
 • Korvien, kurkun, kielen, suun, silmien, tassujen, jalkojen, vasikoiden tai nilkkojen turvotus
 • K√§heys
 • Oksentelu ruokinnan aikana tai √§rtyneisyys (alle 6 viikon ik√§isill√§ vauvoilla)
 • √Ą√§rimm√§inen ripuli, jota voi esiinty√§ kuumeen tai kouristusten kanssa (vetiset tai veriset ulosteet) (voi esiinty√§ enint√§√§n 2 kuukautta hoidon j√§lkeen)
 • Kellert√§v√§n tummennetut silm√§t tai iho
 • V√§symys √§√§rimm√§isyyksiin
 • Melko harvinaiset verenvuodot tai mustelmat
 • Voiman menetys
 • Ruokahaluttomuus
 • Oikea yl√§vatsakipu
 • Flunssan kaltaiset oireet
 • Tummans√§vyinen virtsa
 • Ep√§tavallinen lihasten v√§symys tai vaikeudet lihasten s√§√§telyss√§
 • Turvonneet ja vaaleanpunaiset silm√§t

Atsitromysiini voi aiheuttaa muita haittavaikutuksia. Jos sinulla on epätavallisia komplikaatioita, kun otat tätä lääkettä, soita lääkärillesi.

Annostus atsitromysiini

 • Atsitromysiini 500 mg: yksi 1 g: n annos klamydian hoitoon
 • 4 korkkia atsitromysiini√§ 250 mg
 • 200 mg / 5 ml atsitromysiini√§. 30 ml.
 • L√§√§kkeiden yhteisvaikutukset

Jos käytät jotain lääkettä epäsäännölliseen sykkeeseen (rytmihäiriöön), kuten amiodaronia tai sotalolia, voit myös ilmoittaa asiasta lääkärille.

Atsitromysiini voi myös heikentää pulssia, joten on parasta olla ottamatta sitä muiden saman sivuvaikutuksen omaavien lääkkeiden kanssa.

Tästä syystä on tärkeää, että kerrot lääkärillesi, otatko lääkkeitä, joilla voi olla sivuvaikutus sydämen sykkeeseen.

Azitromysiinikysymyksiä usein kysytään

Mitä merkittävämpiä yksityiskohtia minun on tarkoitus tietää?

Pidä kaikki lääketieteelliset ja laboratoriokäynnit yhdessä. Vahvistaakseen kehosi reaktion atsitromysiiniin, lääkäri voi määrätä laboratoriokokeita.

√Ąl√§ anna l√§√§kityst√§ k√§ytt√§√§ muilta ihmisilt√§. Sinulle ei ehk√§ ole k√§yt√§nn√∂llist√§, ett√§ t√§m√§ l√§√§ke t√§ytet√§√§n uudelleen. Ota yhteys l√§√§k√§riin, jos sinulla on jo infektion oireita sen j√§lkeen, kun olet lopettanut atsitromysiinin k√§yt√∂n.

Kaikkien muiden asioiden, kuten vitamiinien, kivennäisaineiden tai muiden ravintolisien lisäksi on tärkeää pitää luetteloa kaikista käyttämistäsi reseptilääkkeistä ja käsikauppalääkkeistä. Voit ottaa tämän luettelon mukanasi joka kerta, kun otat yhteyttä lääkäriin tai jos pääset sairaalaan. Myös hätätilanteissa otettavat tiedot ovat tärkeitä.

Mitä teen, jos unohdan annoksen tätä lääkettä?

Jos annos unohtuu, ota se heti kun muistat sen. Jos kuitenkin on melkein seuraavan injektion aika, jätä ohitettu annos väliin ja jatka päivittäistä annostusta. Korvaa unohtunut annos älä ota kaksinkertaista annosta.

Saanko juoda alkoholia?

Amfetamiini kykenee reagoimaan tiettyjen antibioottien kanssa. Vaikka tarkkoja todisteita alkoholin vaikutuksesta atsitromysiiniin ei ole, on suositeltavaa, ettet juo alkoholia sen käytön aikana.

Pystynkö ajamaan?

Se ei heikenn√§ ajokyky√§si. √Ąl√§ kuitenkaan aja autolla ja ota yhteytt√§ l√§√§k√§riisi tai l√§himp√§√§n sairaalaan neuvoa varten, jos havaitset haittavaikutuksia, jotka voivat tehd√§ sinusta vaarallisen.

Voinko ottaa tämän lääkkeen, koska olen raskaana?

Suosittelemme käymään lääkärin luona henkilökohtaisesti, jos klamydia on positiivinen ja olet raskaana, imetät tai suunnittelet raskautta.

Kuinka pidän sitä säilytettynä?

Alle 25 ¬į C suljetussa, kuivassa ilmastossa.

Atsitromysiinimääräys (tiskiltä)

Voit tilata atsitromysiiniä yllä olevasta taulukosta. Löydät lisää tietoa tästä lääkkeestä myös siellä. Kehotamme myös käyttämään tätä online-lääkäripalvelua milloin tahansa, kun olet mukana vaihtoehtoisessa STD-hoidossa. Jos haluat, niin:

Osta ilman reseptiä atsitromysiini;
Katso lisää sukupuolitautien lääkkeitä / tuotteita;
Lue lisätietoja sukupuolitaudeista.

Siirry online-lääkäripalveluun tai paina alla olevaa Osta nyt -painiketta.
Download PDF

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimm√§inen arvio tuotteelle “Osta Atsitromysiini”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Osta lääkkeesi verkossa

Toimitus 24 tunnissa

Klikkaa tästä
paiement

Kohdennetun lääkkeen nimi: .

virallinen hinta on: .

Tämä lääke kuuluu seuraavaan luokkaan:

Voit lukea täydellisen huumeidenkäyttöesitteen yhteistyöapteekistamme. Sinun on noudatettava lääkärisi antamia ohjeita tai käyttöohjeita huolellisesti, jotta et vaaranna itseäsi.

Lääkkeen vakavien tai odottamattomien sivuvaikutusten tapauksessa sinun tulee soittaa ensiapuun tai lääkäriisi.

Voit ostaa ilman reseptiä Suomessa apteekista.

Voit tilata halpaa -verkkoapteekkia Suomessa.

Voit maksaa verkossa verkossa apteekista.

Varmistamme, että ohjaamme sinut luotettavaan palveluun terveydenhuollon ammattilaisten kanssa ja hyväksytään Euroopan tasolla.

Katso täydellinen kuvaus ja käyttöohjeet