Osta atrovent

0.00

Katso apteekki 

Osasto:

Kuvaus

Haluatko tehdä ostoksia Atroventista verkossa? Näet, että tätä lääkettä voi ostaa tältä verkkosivustolta ilman oman lääkärisi aiemmin saamaa reseptiä. Turvallinen, tarkka ja luottamuksellinen. Tämä lääkemääräys on yksi astmalääkkeistä, ja useimmat lääkärit pitävät sitä turvallisena tilata verkossa.

Osta ilman reseptiä, Atrovent

Mistä syystä Atroventia käytetään?

Kroonisen obstruktiivisen keuhkosairauden (COPD) ja muiden obstruktiivisten hengitystiehäiriöiden, kuten kroonisen keuhkoputkentulehduksen ja emfyseeman, pitkäaikaiseen hoitoon ja kroonisen astman hoitoon käytetään Atrovent-inhalaattoria (ilman CFC: itä). Atrovent-inhalaattori lievittää palautuvan bronkospasmin (hengitysteiden kapenemisen) aiheuttamia oireita, kuten hengenahdistusta, kroonista ysköksen yskää, ahtautta ja hengityksen vinkumista suussa ja lisää verenkiertoa keuhkoihin.

Kuinka Atrovent toimii?

Atrovent-inhalaattori (CFC-vapaa) tarjoaa ipratropiumbromidin, pitkävaikutteisen antikolinergisen aineen, keuhkoputkia laajentavan aineen, joka toimii tietyillä muskariinireseptoreilla keuhkoputken bronkiooleissa (pienet hengitystiet) estääkseen asetyylikoliinin (hermoston välittäjäaine tai kemiallinen lähetti) assosiaation. muskariinireseptoreilla asetyylikoliinin aiheuttamien hengitysteiden seinämien kouristusten välttämiseksi. Hengitysteiden seinämien pehmeä lihas rentoutuu ja auttaa hengitysteitä laajentumaan (laajenemaan), mikä lisää ilmavirtausta keuhkojen läpi ja lievittää bronkospasmia estämällä asetyylikoliinin toiminnan hengitysteissä (hengitysteiden kapeneminen).

Ipratropium pääsee heti keuhkoihin hengitettynä ja hyvin vähän vapautuu verenkiertoon. Atrovent-inhalaattorin säännöllinen pitkäaikainen käyttö auttaa lievittämään obstruktiivisten hengitystiehäiriöiden, kuten kroonisen obstruktiivisen keuhkosairauden (COPD), kroonisen keuhkoputkentulehduksen ja pysyvän astman, oireita vähentäen siten hengästyneisyyttä, toistuvaa ysköskipua, kireyttä rintakehässä ja hengityksen vinkumista.

Mitä Atrovent sisältää?

Atroventin (CFC-vapaa) inhalaattori käyttää vaikuttavana aineena ipratropiumbromidia, bronkodilataattoria, jota käytetään krooniseen obstruktiiviseen keuhkosairauteen (COPD) liittyvän palautuvan bronkospasmin, kroonisen keuhkoputkentulehduksen ja kroonisen astman hoitoon. Se sisältää usein ammoniakkia, vedetöntä sitruunahappoa tislatussa vedessä ja norfluraania (usein luokiteltu HFA 134a: ksi tai 1,1,1,2-tetrafluorietaaniksi), CFC-vapaata ponneainetta, joka vapauttaa 20 mcg ipratropiumia keuhkojen läpi aerosolina kerran inhalaattori on käytössä (paina alas). Jokaisessa inhalaattorissa on vähintään 200 puhallusta.

Mitkä ovat tämän lääkkeen sivuvaikutukset?

Suun ja niskan kuivuminen, yskä, epäsäännöllinen pulssi (takykardia), näön hämärtyminen, kohonnut silmänpaine (glaukooma), suun kandida (sammas), huimaus, pahoinvointi, ummetus, vatsakipu, nenän tulehdus, nenäverenvuoto ovat yleisimpiä haittavaikutuksia. käyttämällä Atrovent-inhalaattoria.

Atrovent Atrovent

Milloin Atroventia ei tarvitse käyttää?

Jos käytät Atroventia, et voi saada sitä jos sinulla

 • Ipratropium tai mik√§ tahansa muu Atrovent-inhalaattorin aine on allerginen
 • Yliherkkyys muille antikolinergisille aineille, kuten atropiinille tai bentstropiinille, on kuvio
 • Atroventilla oli akuutti bronkospasmi; Atroventia ei ole tarkoitettu pelastushoitoon.
 • Sinulla on glaukooma, virtsan ep√§s√§√§nn√∂llisyydet, ep√§s√§√§nn√∂llinen pulssi tai eturauhasen tai munuaisten vajaatoiminta
 • Olet raskaana, aiot tulla raskaaksi tai imet√§t
 • K√§yt√§t l√§√§kkeit√§, kuten beeta-adrenergisi√§ l√§√§kkeit√§ ja ksantiinia, jotka voivat h√§irit√§ Atrovent-inhalaattoriasi.

Miten Atrovent olisi pitänyt ottaa?

Tarvittava Atrovent (ei-CFC) -inhalaattorin annos (kuinka monta annosta tai inhalaatiota) ja kuinka paljon otat sen riippuen siitä, mitä sinua hoidetaan ja voidaan hoitaa lääkärin määräämällä tavalla, yleensä 2-4 annosta 2-6 päivää päivässä, mutta vähemmän pikkulapsille ja jopa 8 annosta päivässä. Inhalaation jälkeen Atrovent-inhalaattori alkaa toimia 2 tunnin sisällä, mutta kestää vain 4 tuntia.

 • Kuinka k√§ytt√§√§ inhalaattoria Atroventin kanssa
 • Noudata annettujen Atrovent-inhalaattorien ohjeita.
 • Katkaise korkki ja ravista inhalaattoria suukappaleesta
 • Hengit√§ ulos ja laita suukappale suuhusi niin paljon kuin voit ja sitten
 • Aloita hengitt√§minen ja lis√§√§ annos ipratropiumia inhalaattorin yl√§osaan hengitt√§ess√§si edelleen suustasi, kunnes keuhkot ovat t√§ynn√§ ja pid√§t hengityst√§ muutaman sekunnin ajan.
 • Poista inhalaattori k√§yt√∂st√§ ja luonnollisesti rentoudu.
 • Vaihda suukappaleen suojus.
 • Puhdista suusi k√§yt√∂n j√§lkeen.

Huomaa: Käytä helpompaa hengittämistä käyttämällä välilevyä.

Kuinka kauan Atrovent vie sinut?

Ota Atrovent-inhalaattoria päivittäin niin kauan kuin lääkäri ehdottaa.

Atrovent-annos lopetettiin

Kun j√§t√§t annoksen Atrovent-inhalaattoria, ota se heti kun muistat, kunnes seuraava annos on er√§√§ntynyt ja puuttuva annos j√§√§ v√§liin. √Ąl√§ ota kaksinkertaista annosta.

Kuinka saan Atroventin tallennetuksi?

On suositeltavaa, ett√§ Atrovent-inhalaattoriasi (ilman CFC: t√§) pidet√§√§n alle 30 ¬į C: ssa. Suojaa inhalaattori j√§√§tymiselt√§, koska jos se on kylm√§, se ei toimi kunnolla ja pid√§ se poissa suorasta auringonpaisteesta. Vaihda suukappaleen korkki, kun et k√§yt√§ inhalaattoriasi.

Atrovent-tilaus (ei reseptiä)

Yllä olevasta taulukosta voit tilata Atroventin. Löydät myös lisätietoja tästä lääkkeestä verkossa. Suosittelemme myös, että käytät tätä online-lääketieteellistä palveluntarjoajaa, jos olet kiinnostunut ylimääräisestä astmalääkkeestä. Jos haluat, niin:

Osta Atrovent ilman reseptiä;
Katso lisää Astman lääkkeet / lääkkeet;
Lue kaikki astmasta.

Mene online-sairaanhoitopalveluun tai paina Tilaa nyt-painiketta.
Download PDF

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimm√§inen arvio tuotteelle “Osta atrovent”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Osta lääkkeesi verkossa

Toimitus 24 tunnissa

Klikkaa tästä
paiement

Kohdennetun lääkkeen nimi: .

virallinen hinta on: .

Tämä lääke kuuluu seuraavaan luokkaan:

Voit lukea täydellisen huumeidenkäyttöesitteen yhteistyöapteekistamme. Sinun on noudatettava lääkärisi antamia ohjeita tai käyttöohjeita huolellisesti, jotta et vaaranna itseäsi.

Lääkkeen vakavien tai odottamattomien sivuvaikutusten tapauksessa sinun tulee soittaa ensiapuun tai lääkäriisi.

Voit ostaa ilman reseptiä Suomessa apteekista.

Voit tilata halpaa -verkkoapteekkia Suomessa.

Voit maksaa verkossa verkossa apteekista.

Varmistamme, että ohjaamme sinut luotettavaan palveluun terveydenhuollon ammattilaisten kanssa ja hyväksytään Euroopan tasolla.

Katso täydellinen kuvaus ja käyttöohjeet