Osta atovacuona-proguanil

0.00

Katso apteekki 

Osasto:

Kuvaus

Haluatko tehdä ostoksia Atovacuona-Proguanilista verkossa? Näet, että tätä lääkettä voi ostaa tältä verkkosivustolta ilman oman lääkärisi aiemmin saamaa reseptiä. Turvallinen, tarkka ja luottamuksellinen. Tämä lääke on osa matka- ja aurinkotuotteita, ja monet lääkärit pitävät sitä terveellisenä ostaa verkossa.

Osta ilman reseptiä Atovacuona-Proguanil

Mikä on Proguanil-Atovacuona?

Tässä lääkkeessä on 2 lääkettä: Atovaquone ja Proguanil. Maissa, joissa malaria on yleistä, sitä käytetään hyttysen puremien aiheuttaman malarian välttämiseen ja parantamiseen. Näiden hyttysen puremien kautta malariaparasiitit voivat tunkeutua kehoon ja jäädä sitten kehon kudoksiin, kuten punasoluihin tai maksaan. Lääkitystä käytetään malarian loisten tuhoamiseen, jotka sijaitsevat punasolujen ja muiden kudosten välillä.

Tietyissä tapauksissa lääkityksen lopettamiseksi sinun on tarvittava tietty lääke (kuten primakiini). Täydelliseen parantumiseen ja infektion uusiutumisen estämiseksi molempia lääkkeitä voidaan tarvita (uusiutuminen). Atovaquone / Proguanil kuuluu farmaseuttisten tuotteiden perheeseen, jota kutsutaan malarialääkkeiksi.

Miksi Atovaquone-Proguanil HCL -valmistetta tulisi käyttää

Ennen kuin aloitat lääkkeen ottamisen ja joka kerta, kun vaihdat lääkitystä, lue potilaan tunnisteseloste, jos sellainen on, apteekista. Kysy lääkäriltäsi tai apteekista, jos sinulla on huolta yksityiskohdista.

Ota tämä lääke suun kautta ruoan tai rasvaa sisältävän maitojuoman (kuten täysmaidon, maitotaudin) kanssa. Toista annos, jos oksennat tunnin sisällä annoksen antamisesta. Kysy lääkäriltäsi nopeasti, jos sinulla on toistuvaa oksentelua Atovaquone / Proguanil-hoidon jälkeen. Tarvitset tietyn lääkkeen oksentelun tai muun malarian lääkityksen välttämiseksi.

Hapan maun vuoksi niele tabletti kokonaisena. Et pureskele. T√§m√§ l√§√§ke voidaan murskata ja laimentaa tiivistetyll√§ maidolla, jos sinulla on vaikeuksia niell√§ pillereit√§. Ota heti koko seos. √Ąl√§ pid√§ neulaa mahdollista k√§ytt√∂√§ varten.

Annostus riippuu nykyisestä historiastasi ja reaktiostasi lääkitykseen riippumatta siitä, lopetatko tai parannatko sairautta. Imeväisillä annos riippuu usein painosta.

Tyypillisesti ota Atovacuone / Proguanil kerran päivässä samaan aikaan päivästä tai lääkärin suosittelemalla sairauden välttämiseksi. Aloita tämä lääke 1-2 päivää ennen malaria-alueelle tuloa; jatka ollessasi alueella ja 7 päivää lähdön jälkeen.

Sivuvaikutukset

Pahoinvointi, oksentelu, vatsakipu, uupumus, ripuli, uupumus, ruokahaluttomuus ja huimaus voivat olla haittavaikutuksia. Kerro lääkärille tai apteekkihenkilökunnalle kiireellisesti, jos jompikumpi näistä oireista jatkuu tai pahenee.

Kun lääkäri on määrännyt sinulle tätä lääkettä, muista, että hän on päättänyt, että hyötysi on suurempi kuin haittavaikutusten riski. Ei ole merkittäviä haittavaikutuksia potilaille, jotka käyttävät tätä lääkettä.

Jos jokin näistä harvinaisista mutta erittäin vaarallisista sivuvaikutuksista ilmenee, ilmoita asiasta välittömästi lääkärille: vakavien maksakomplikaatioiden oireet (kuten jatkuva / vaikea pahoinvointi ja oksentelu, vatsakipu, selittämätön heikkous, tumma virtsa, keltaiset silmät / iho), anemian merkit (kuten väsymyksen paheneminen, nopea hengitys, kevyt iho / huulet / varpaat, nopea sydämenlyönti levossa), vakavan infektion merkit (kuten korkea kuume, voimakkaat vilunväristykset, ruumiinsäryt, kurkkukipu).

On epätavallista saada erittäin vakava allerginen reaktio tälle lääkkeelle. Jos kuitenkin ilmenee merkkejä merkittävästä allergisesta reaktiosta, mukaan lukien ihottuma, kutina / turvotus (etenkin kasvoissa / kielessä / kurkussa), voimakas huimaus, hengitysvaikeudet, hakeudu välittömästi lääkäriin.

Varotoimet

Kysy lääkäriltä tai apteekista, oletko allerginen Atovaquonelle tai Proguanilille, tai jos sinulla on muita reaktioita, ennen kuin otat Atovaquone / Proguanil -valmistetta. Ei-aktiivisia lisäaineita, jotka voivat aiheuttaa allergisia reaktioita, löytyy tästä kaavasta. Lisätietoja saa apteekista.

Kerro lääkärillesi tai apteekkiin sairaushistoriasi ennen tämän lääkkeen käyttöä, erityisesti: nykyinen ripuli, äskettäinen oksentelu, munuaisongelmat, maksaongelmat, henkiset / emotionaaliset ongelmat, kohtaukset.

T√§m√§ l√§√§ke voi aiheuttaa huimausta. √Ąl√§ aja, k√§yt√§ koneita tai suorita mit√§√§n valppauteen liittyv√§√§ teht√§v√§√§, ennen kuin olet varma, ett√§ n√§m√§ teht√§v√§t voidaan suorittaa turvallisesti. Nopea nouseminen voi aiheuttaa huimausta. Rajoita alkoholijuomien saantia.

Atovacuona-Proguanil-komento (ei reseptiä)

Yllä olevasta taulukosta voit tilata Atovacuona-Proguanilin. Löydät lisää tietoa tästä lääkkeestä myös siellä. Suosittelemme myös, että vierailet tällä online-lääketieteellisellä palveluntarjoajalla milloin tahansa, kun olet mukana Alternative Travel and Sun Goods -yhtiön reseptissä. Jos haluat, niin:

Osta ilman reseptiä Atovacuona-Proguanil
Katso Travel & Sun -tuotteista lisää lääkkeitä / tuotteita;
Lisätietoja matka- ja aurinkotuotteista.

Mene online-sairaanhoitopalveluun tai paina Tilaa nyt-painiketta.
Download PDF

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimm√§inen arvio tuotteelle “Osta atovacuona-proguanil”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Osta lääkkeesi verkossa

Toimitus 24 tunnissa

Klikkaa tästä
paiement

Kohdennetun lääkkeen nimi: .

virallinen hinta on: .

Tämä lääke kuuluu seuraavaan luokkaan:

Voit lukea täydellisen huumeidenkäyttöesitteen yhteistyöapteekistamme. Sinun on noudatettava lääkärisi antamia ohjeita tai käyttöohjeita huolellisesti, jotta et vaaranna itseäsi.

Lääkkeen vakavien tai odottamattomien sivuvaikutusten tapauksessa sinun tulee soittaa ensiapuun tai lääkäriisi.

Voit ostaa ilman reseptiä Suomessa apteekista.

Voit tilata halpaa -verkkoapteekkia Suomessa.

Voit maksaa verkossa verkossa apteekista.

Varmistamme, että ohjaamme sinut luotettavaan palveluun terveydenhuollon ammattilaisten kanssa ja hyväksytään Euroopan tasolla.

Katso täydellinen kuvaus ja käyttöohjeet