Osta Atorvastatiinia

0.00

Katso apteekki 

Osasto:

Kuvaus

Mistä syystä Atorvastatiinia käytetään?

Atorvastatiinia k√§ytet√§√§n veren kolesterolin ja muiden rasvojen (triglyseridien) kohonneiden tasojen alentamiseen ja korkean veren kolesterolitason aiheuttaman syd√§nsairauden riskin pienent√§miseen. Atorvastatiini alentaa kolesterolin kokonaism√§√§r√§√§ ja v√§hent√§√§ ”huonoa” (LDL) kolesterolia, joka voi tehd√§ valtimoista kovia ja tukossa, ja nostaa my√∂s ”hyvi√§” (HDL) kolesterolitasoja, jotka auttavat vapauttamaan kovettuneita valtimoita.

Vähärasvaisen ruokavalion lisäksi atorvastatiinia käytetään potilaiden, joilla on sepelvaltimotautiriski (CHD), tai potilaiden, joilla on kohonnut kolesteroli (hyperkolesterolemia), joko geneettinen tai elämäntapaan liittyvä (runsasrasvainen ruokavalio, liikalihavuus ja liikunnan puute) ), jotka eivät ole reagoineet vähärasvaiseen ruokavalioon ja elämäntapamuutoksiin yksin.

Terveydenhuollon online-annoshinta?

 • Katso Atorvastatin 10 mg Pharmacy 84 -v√§lilehdet 86 322 -v√§lilehdist√§
 • Katso Atorvastatin 20 mg Pharmacy 84 pakkausta 96,722 pakkausta 96,72
 • Katso Atorvastatin 40 mg Pharmacy 84 pakkausta 107,12 pakkausta 107,12 mg
 • Katso Atorvastatin 80 mg Pharmacy 84 -v√§lilehdet 117 522 v√§lilehte√§ 117,52 mg

* Lääketieteellisen neuvonnan tarjoaminen.

Kuinka atorvastatiini toimii?

Atorvastatiini sisältää atorvastatiinin, joka kuuluu kolesterolia alentavien lääkeaineiden ryhmään, statiineiksi. Estämällä HMG-CoA-reduktaasia, joka on välttämätön kolesterolisynteesiin osallistuva entsyymi, atorvastatiini vähentää kolesterolin tuotantoa maksassa. Atorvastatiini vain estää maksassa muodostuneen kolesterolin eikä sillä ole vaikutusta rasvoista peräisin olevan ruoan kolesteroliin, mutta vaikka käytät Atorvastatin Accordia, vähärasvainen ruokavalio on välttämätön. Useimmissa tapauksissa ei ole merkkejä korkeasta kolesterolista, mutta atorvastatiinin käyttö veren kolesterolin alentamiseen vähentää sydänsairauksien riskiä.

Miksi annoksia on saatavana Atorvastatinille?

Atorvastatin-tabletteja voi tilata ja ostaa verkosta annoksina 10 mg, 20 mg ja 40 mg 30 tabletin pakkauksissa.

Mitä Atorvastatiinin sisällä on?

Atorvastatin-tabletit sisältävät vaikuttavana aineena Atorvastatin 20 mg, joka kuuluu statiiniksi kutsuttujen lääkkeiden ryhmään ja on kolesterolia alentava lääke.

Atorvastatiinin vaikutukset alkoholiin ja greippiin

Ottamalla Atorvastatin Krka lisää maksan ongelmien mahdollisuutta, jos käytät huomattavia määriä alkoholia. Merkittävät annokset greippimehua (yli litra päivässä) lisäävät myös sivuvaikutusten riskiä lisäämällä atorvastatiinin määrää, joka saavuttaa veren.

Mitkä ovat Atorvastatinin haittavaikutukset?

Yleensä atorvastatiinitabletit imeytyvät hyvin, mutta haittavaikutuksia esiintyy silti. Ummetus, ripuli, vatsakipu, pahoinvointi, päänsärky ja huimaus ovat yleisimpiä haittavaikutuksia. Ei ole tavallista, että sinulla on äärimmäisempiä sivuvaikutuksia, ja niihin voi sisältyä

 • Ei aiheuta liikuntaa, ep√§mukavuutta kehossa, arkuutta tai v√§symyst√§
 • K√§det tai jalat kihelm√∂iv√§t
 • Unettomuus
 • Kuume
 • Silmien ihottuma, naarmuuntuminen
 • Nokkosihottuma
 • Kivuliaat ja kipe√§t nivelet
 • Ihon ja / tai silmien keltaisuus (keltaisuus)
 • Anemia anemia

Kenen lääkkeitä Atorvastatin yhdistää?

 • L√§√§kkeet, jotka lis√§√§v√§t haittavaikutusten riski√§ atorvastatiinia k√§ytett√§ess√§: makrolidiantibiootit, kuten klaritromysiini, erytromysiini, HIV-proteaasin est√§j√§, kuten ritonaviiri, itrakonatsoli ja ketokonatsoli, sieni-infektioiden ehk√§isyyn
 • L√§√§kkeet, jotka ovat vuorovaikutuksessa atorvastatiinin kanssa: muut kolesterolia alentavat l√§√§kkeet, kuten gemfibrotsiili, syklosporiini, immuunivastetta est√§v√§t l√§√§kkeet, verapamiili tai diltiatseemi, l√§√§kkeet, joita k√§ytet√§√§n kohonneen verenpaineen, angina pectoris tai muiden syd√§nsairauksien hoitoon, amiodaroni , l√§√§kkeet, joita k√§ytet√§√§n hitaan sykkeen hoitoon, verenohennusl√§√§kkeet, kuten varfariini
 • Atorvastatiiniin vaikuttavat l√§√§kkeet: digoksiini syd√§nsairauksiin, suun kautta otettavat ehk√§isyvalmisteet

Milloin ei ole asianmukaista käyttää Atorvastatin Krka -tabletteja?

Jos käytät Atorvastatin Krka -tabletteja, et voi käyttää sitä

Allerginen tai yliherkkä atorvastatiinille tai Atorvastatin-tablettien jollekin muulle aineelle
Onko aktiivinen maksasyöpä

Käytät muita lääkkeitä, jotka ovat vuorovaikutuksessa Atorvastatin Orion -tablettien kanssa, mukaan lukien makrolidiantibiootit, kuten klaritromysiini, erytromysiini, itrakonatsoli ja ketokonatsoliritonaviiri sieni-infektioiden ehkäisyyn, syklosporiini, immuunijärjestelmän tukahduttaminen, sydämen glykosidit, kuten digoksiini, ruoansulatushäiriön antasidit, antikoagulantit, kuten kumariiniverapamiili tai diltiatseemi, lääkkeet h: n hoitoon

Miten atorvastatiinia on tarkoitus ottaa?

Vaikka voit ottaa Atorvastatin Krka -tabletteja ruoan kanssa tai ilman ruokaa, ota Atorvastatin Krka -tabletit lasillisen vettä kerran päivässä, yleensä illalla illallisen jälkeen. Kun kehosi on levossa ja maksasi vapauttaa eniten kolesterolia, atorvastatiini on tehokkain yöllä. Käyttämäsi annos ja lääkärisi ohjeiden mukaan kuinka kauan sen pitäisi olla.

Kuinka kauan sinun on käytettävä Atorvastatin Krka -tabletteja?

Atorvastatiini-tabletit auttavat estämään kolesterolipitoisuuksien liiallisen nousun ja kolesterolitasosi voivat nousta uudelleen, jos vältät Atorvastatin Krka -tablettien käyttöä. Siksi, jos lääkäri on määrännyt, sinun on käytettävä Atorvastatiinia loppuelämäsi ajan.

Unohdettu atorvastatiiniannos

Kun unohdat annoksen Atorvastatin Orion -tabletteja, ota se heti kun muistat, kunnes seuraava annos on maksettava ja puuttuva annos j√§√§ v√§liin. √Ąl√§ ota kaksinkertaista annosta.

Kuinka sitä voidaan säilyttää Atorvastatin Krka -tablettien kanssa?

Pid√§ Atorvastatin Teva -tabletteja annetuissa l√§pipainopakkauksissa, √§l√§ poista niit√§ tai ne eiv√§t s√§ilyt√§. S√§ilyt√§ Atorvastatin Accord -valmistetta viile√§ss√§ ja kuivassa paikassa, jossa l√§mp√∂tila on alle 30 ¬į C.

Osta nyt
Download PDF

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimm√§inen arvio tuotteelle “Osta Atorvastatiinia”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Osta lääkkeesi verkossa

Toimitus 24 tunnissa

Klikkaa tästä
paiement

Kohdennetun lääkkeen nimi: .

virallinen hinta on: .

Tämä lääke kuuluu seuraavaan luokkaan:

Voit lukea täydellisen huumeidenkäyttöesitteen yhteistyöapteekistamme. Sinun on noudatettava lääkärisi antamia ohjeita tai käyttöohjeita huolellisesti, jotta et vaaranna itseäsi.

Lääkkeen vakavien tai odottamattomien sivuvaikutusten tapauksessa sinun tulee soittaa ensiapuun tai lääkäriisi.

Voit ostaa ilman reseptiä Suomessa apteekista.

Voit tilata halpaa -verkkoapteekkia Suomessa.

Voit maksaa verkossa verkossa apteekista.

Varmistamme, että ohjaamme sinut luotettavaan palveluun terveydenhuollon ammattilaisten kanssa ja hyväksytään Euroopan tasolla.

Katso täydellinen kuvaus ja käyttöohjeet