Osta arcoxia

0.00

Katso apteekki 

Osasto:

Kuvaus

Ja mikä on Arcoxia?

Aktiivista ainesosaa nimeltä etorikoksibi käytetään Arcoxia-kapseleissa. Lääkärit suosittelevat sen helpottavan kihti komplikaatioita, hampaiden kipua, joitain niveltulehdustapauksia ja muita tulehduksen syitä, mukaan lukien urheiluvammat.

Etorikoksibi tunnetaan NSAID: na (ei-steroidinen tulehduskipulääke). Se on yhteensopiva muiden tulehduskipulääkkeiden, kuten aspiriinin ja ibuprofeenin, ja uskotaan aiheuttavan vatsavaivoja vähemmän kuin muut tulehduskipulääkkeet. Sillä ei kuitenkaan ole sivuvaikutuksia, ja siksi sitä on saatavana vain lääkemääräyksellä.

Kuinka saada Arcoxia

Ennen kuin aloitat Arcoxia-pillereiden käytön, varmista, että olet lukenut mukana olevan pakkausselosteen kokonaan. Arcoxiaa on saatavana etorikoksibiannoksina pillereinä 30 mg, 60 mg, 90 mg ja 120 mg. Tulokset ovat suhteellisen pitkäikäisiä, joten sinun on annettava vain yksi tabletti päivässä. Lyhyimmän mahdollisen keston ajan voit ottaa pienimmän painon, joka voi helpottaa oireitasi.

Arcoxia-pillereitä voidaan ottaa ruoan kanssa tai tyhjään mahaan, mutta tyhjään vatsaan otettuna ne voivat toimia nopeammin; harkitse niiden ottamista joka päivä suunnilleen samaan aikaan.

On suositeltavaa, että otat myös reseptin estämään vatsan ärsytystä, kun käytät Arcoxiaa. Suosittelemme joko 20 mg omepratsolia (yksi päivässä) tai Zoton FasTab 30 mg (lansopratsoli) oraalisesti dispergoituvia tabletteja (yksi päivässä) Рmolempia on saatavana verkkoapteekkipalvelustamme.

Hyvä minulle, onko Arcoxia?

Joissakin tapauksissa Arcoxiaa voidaan suositella tai ei suositella otettavaksi varoen; tämä on normaalia muiden lääkkeiden kanssa.

Alle 16-vuotiaille tai yli 65-vuotiaille potilaille, riippuvaisille henkilöille tai potilaille, joilla on mahahaava tai jokin muu suoliston verenvuoto, Arcoxia ei välttämättä sovi. Niiden, jotka ovat aiemmin kokeneet vastauksen aspiriiniin tai muihin tulehduskipulääkkeisiin tai kärsivät sydänongelmista tai sydänvaurioista, tulisi myös olla tietoisia siitä, ettei heitä tule hoitaa tässä menettelyssä.

Hallitsematon kohonnut verenpaine, diabetes, korkea lipidien (rasvojen) määrä veressä, maksa- tai munuaissairaudet ja tulehduksellinen suolistosairaus ovat joitain sairauksia, joille Arcoxiaa ei määrätä. Henkilöitä, joilla on hengitysvaikeuksia, mukaan lukien astma, ja henkilöitä, jotka ovat allergisia jommallekummalle vaikuttavalle tai ei-aktiiviselle aineelle, voidaan myös neuvoa olemaan ottamatta tai käyttämättä lääkitystä

Ilmoitathan meille tapaamisen aikana, käytätkö muita lääkkeitä, mukaan lukien apteekissa tai apteekissa ostamasi lääkkeet tai lääkärisi suosittelemat lääkkeet. Yhdistettynä muihin hoitomuotoihin, mukaan lukien aspiriini, muut tulehduskipulääkkeet, varfariini ja muut verenohennuslääkkeet, Arcoxian ottaminen voi aiheuttaa komplikaatioita. Litium- ja sydän- ja verisuonitautilääkkeet, mukaan lukien hi

√Ąl√§ ota Arcoxiaa, jos ep√§ilet olevasi raskaana tai suunnittelet raskautta. Jos imet√§t, sama suositus p√§tee.

Jos Arcoxian hoito ei onnistu, ilmoita asiasta lääkärillesi, koska uusi lääkitys voi olla menestyvämpi. Lääkäri haluaa selkeän pääsyn kaikkiin tietoihin varmistaakseen, että Acroxia on sopivin valinta olosuhteisiisi, jotta hän voi tehdä päätöksiä.

Mitä sivuvaikutuksia Acroxialla on?

Acroxian ottaminen kykenee tuottamaan erilaisia ‚Äč‚Äčsivuvaikutuksia, mutta kaikki potilaat eiv√§t v√§ltt√§m√§tt√§ n√§e niit√§.

Ruoansulatushäiriöt ja vatsakipu, ummetus tai ripuli katsotaan tyypillisiksi sivuvaikutuksiksi. Voit myös tuntea huimausta tai uneliaisuutta tai alttiita päänsärkyille, flunssan kaltaisille oireille, turvotuksille polville, mustelmille ja kohonneelle verenpaineelle.

Harvinaisempia haittavaikutuksia voivat olla ihottumat tai kutina, lihassäryt tai kouristukset, rintakipu tai yskä. Jos sinulla on toistuvia tai hankalia haittavaikutuksia, lopeta Arcoxian käyttö ja ota yhteys lääkäriin.

Sairaushistorialehtisestä löydät yksityiskohtaisen luettelon haittavaikutuksista ja niihin liittyvistä tiedoista. Löydä se Arcoxiasta tai voit käyttää sitä verkossa.
Download PDF

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimm√§inen arvio tuotteelle “Osta arcoxia”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Osta lääkkeesi verkossa

Toimitus 24 tunnissa

Klikkaa tästä
paiement

Kohdennetun lääkkeen nimi: .

virallinen hinta on: .

Tämä lääke kuuluu seuraavaan luokkaan:

Voit lukea täydellisen huumeidenkäyttöesitteen yhteistyöapteekistamme. Sinun on noudatettava lääkärisi antamia ohjeita tai käyttöohjeita huolellisesti, jotta et vaaranna itseäsi.

Lääkkeen vakavien tai odottamattomien sivuvaikutusten tapauksessa sinun tulee soittaa ensiapuun tai lääkäriisi.

Voit ostaa ilman reseptiä Suomessa apteekista.

Voit tilata halpaa -verkkoapteekkia Suomessa.

Voit maksaa verkossa verkossa apteekista.

Varmistamme, että ohjaamme sinut luotettavaan palveluun terveydenhuollon ammattilaisten kanssa ja hyväksytään Euroopan tasolla.

Katso täydellinen kuvaus ja käyttöohjeet