Osta Ampisilliini

0.00

Katso apteekki 

Osasto:

Kuvaus

Ampisilliini, mikä se on?

Bakteeri-infektion hoidossa annetaan ampisilliinia. Sitä suositellaan yleensä sinus- ja rintakehän infektioille, virtsa-infektioille ja korvatulehduksille. Tämä on penisilliiniantibiootti, joka tappaa infektiosta vastuussa olevat bakteerit hoitaa infektiota.

Ampisilliinia on saatavana myös toisen penisilliiniantibiootin, nimeltään flukloksasilliini, kanssa. Seosta kutsutaan ko-fluampisiiniksi.

Milloin ampisilliini otetaan hoitoon
 • Lue valmistajan kirjallinen pakkausseloste pakkauksen sis√§ll√§ ennen hoidon aloittamista. Se antaa sinulle lis√§tietoja ampisilliinista ja antaa sinulle yksityiskohtaisen luettelon haittavaikutuksista, joita saattaa ilmet√§, kun otat sit√§.
 • Ota ampisilliinia juuri niin kuin l√§√§k√§ri m√§√§r√§√§. Se otetaan yleens√§ kuuden tunnin v√§lein, nelj√§ kertaa p√§iv√§ss√§. L√§√§k√§ri tai apteekki neuvoo sinua antamaan l√§√§kett√§, ja muistuttamaan sinua, t√§m√§ yksityiskohta tulostetaan laatikon sivulle. On t√§rke√§√§, ett√§ jaat annoksesi tasaisesti p√§iv√§n aikana. Niele vett√§ tablettien kanssa.
 • Ampisilliini tulee antaa tyhj√§√§n vatsaan, mik√§ tarkoittaa, ett√§ sinun tulee ottaa annoksesi tunti ennen kuin sy√∂t jonkin aterian, tai odota kaksi tuntia sen ottamisen j√§lkeen. T√§m√§ johtuu siit√§, ett√§ ruuan j√§lkeen keho kuluttaa v√§hemm√§n ampisilliinia, mik√§ tarkoittaa, ett√§ l√§√§ke on v√§hemm√§n tehokas.
 • Kun lapsi on ottanut nestem√§isi√§ l√§√§kkeit√§, lue huomautukset huolellisesti ja varmista, ett√§ oikea l√§√§kem√§√§r√§ lasketaan.
  Ota se niin nopeasti kuin voit, jos et ota annosta. Yritä ottaa oikea määrä annoksia päivässä, mutta älä ota kahta annosta kerrallaan korvaamaan puuttuva annos.
Kuinka sijoittaa ampisilliini varastossa

Lasten pitäminen käsistä ja kuulosta. Säilytä sitä kaukana voimakkaasta lämmöstä ja valosta kylmässä, kuivassa paikassa. Jos sinulle on annettu nestemäisiä lääkkeitä, säilytä niitä jääkaapissa. Sen valmistaa apteekki ja se kestää seitsemän päivää, joten tarkista pullon viimeinen käyttöpäivä ja älä käytä sitä kyseisen päivämäärän jälkeen.

 • Ampicilliinin t√§rkeimm√§t tiedot
 • Penbritiini on Ampicillin-tuotemerkki.
 • Ampissilliini riitt√§√§ aikuisille, lapsille ja raskaana oleville naisille.
 • Jos sinulla on jo ollut haittavaikutus penisilliiniksi tai kefalosporiiniksi kutsuttuun antibioottiin, sit√§ ei tule k√§ytt√§√§.
 • Sairauksien parantamiseksi ampisilliinia k√§ytet√§√§n tyypillisesti nelj√§ kertaa p√§iv√§ss√§. Ota se ja lopeta kurssi tyhj√§ll√§ vatsalla.
 • Ripuli, huonovointisuus, ihottuma ja sy√∂v√§n haavaumat ovat yleisimpi√§ haittavaikutuksia.
 • Kun sinulla on vakava, krooninen tai verta / limaa sis√§lt√§v√§ ripuli, ota yhteys l√§√§k√§riin mahdollisimman pian.
 • Alkoholin kohtuullinen k√§ytt√∂, kun k√§yt√§t ampisilliinia, katso alla, on normaalisti OK.
 • Sivuvaikutukset

Pahoinvointi, oksentelu, ripuli tai suun / kielen haavaumat voivat aiheuttaa sen. Ilmoita lääkärille tai apteekkihenkilökunnalle, jos jompikumpi näistä oireista jatkuu tai pahenee.

Kun lääkäri on määrännyt sinulle tätä lääkettä, muista, että hän on päättänyt, että hyötysi on suurempi kuin haittavaikutusten riski. Ei ole merkittäviä haittavaikutuksia potilaille, jotka käyttävät tätä lääkettä.

Jos ilmenee joitain näistä harvinaisista mutta erittäin vakavista haittavaikutuksista, ilmoita asiasta heti lääkärille: musta virtsa, jatkuva pahoinvointi tai oksentelu, vatsa- / vatsakipu, keltaiset silmät tai iho, nopea turvotus tai verenvuoto, jatkuva kurkkukipu tai kuume.

Resistentin bakteerimuodon vuoksi tämä lääke aiheuttaa harvoin vakavaa suolistohäiriötä (Clostridium difficileen liittyvä ripuli). Tämä häiriö voi ilmetä kuntoutuksen aikana tai viikkoja tai kuukausia lääkityksen lopettamisen jälkeen. Jos sinulla on kaikki yllä mainitut vaikutukset, älä käytä ripulilääkkeitä tai huumeiden kipulääkkeitä, koska nämä tuotteet pahentavat niitä. Jos sinulla on krooninen ripuli, vatsan tai vatsan kipu / kouristukset, verta / limaa ulosteessa, kerro siitä heti lääkärille.
Download PDF

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimm√§inen arvio tuotteelle “Osta Ampisilliini”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Osta lääkkeesi verkossa

Toimitus 24 tunnissa

Klikkaa tästä
paiement

Kohdennetun lääkkeen nimi: .

virallinen hinta on: .

Tämä lääke kuuluu seuraavaan luokkaan:

Voit lukea täydellisen huumeidenkäyttöesitteen yhteistyöapteekistamme. Sinun on noudatettava lääkärisi antamia ohjeita tai käyttöohjeita huolellisesti, jotta et vaaranna itseäsi.

Lääkkeen vakavien tai odottamattomien sivuvaikutusten tapauksessa sinun tulee soittaa ensiapuun tai lääkäriisi.

Voit ostaa ilman reseptiä Suomessa apteekista.

Voit tilata halpaa -verkkoapteekkia Suomessa.

Voit maksaa verkossa verkossa apteekista.

Varmistamme, että ohjaamme sinut luotettavaan palveluun terveydenhuollon ammattilaisten kanssa ja hyväksytään Euroopan tasolla.

Katso täydellinen kuvaus ja käyttöohjeet