Osta Amlodipiinin

0.00

Katso apteekki 

Osasto:

Kuvaus

Mikä on amlodipiinilääke?

Amlodipiinia käytetään kohonneen verenpaineen (korkea verenpaine) ja angina pectoriksen (rintakipu) vähentämiseen. Se auttaa parantamaan kykyäsi harjoittaa ja vähentämään rintakehän paineita. Se toimii rauhoittamalla verisuonia verenkierron helpottamiseksi ja siten alentamalla verenpainettasi. Amlodipiini kuuluu lääkeryhmään, jota kutsutaan kalsiumreseptorin salpaajiksi. Amlodipiinia käytetään erilaisissa tablettipitoisuuksissa Uudessa-Seelannissa (2,5 mg, 5 mg ja 10 mg).

Annos
 • Amlodipiinin tavanomainen annos on 5 milligrammaa kerran p√§iv√§ss√§. Jotkut ihmiset saattavat vaatia suurempaa 10 milligramman annosta kerran p√§iv√§ss√§.
 • Ota Amlodipine Teva -tabletteja juuri sen verran kuin l√§√§k√§ri on m√§√§r√§nnyt. L√§√§kem√§√§r√§yksess√§ oleva farmaseuttinen etiketti kertoo sinulle, kuinka usein, kuinka usein ja tarkat ohjeet Amlodipine Orion -tablettien ottamiseen.
 • Milloin Amlodipine Accord otetaan hoitoon
 • Amlodipiinil√§√§kkeen ottaminen kerran p√§iv√§ss√§. Yrit√§ ottaa annokset joka p√§iv√§, samaan aikaan p√§iv√§st√§.
 • On parasta niell√§ tabletit vesilasillisen kanssa.
 • Ota amlodipiini aterioiden yhteydess√§ tai ilman.
 • Kielt√§√§ tai kielt√§√§ alkoholin nauttiminen amlodipiinin k√§yt√∂n aikana. Sivuvaikutusten, kuten huimauksen, riski voi kasvaa.
  Jos menet√§t annoksen t√§t√§ l√§√§kett√§, ota se heti kun muistat p√§iv√§n. Mutta jos seuraava annos on melkein ajallisesti sidottu, ota seuraava annos seuraavana s√§√§nn√∂llisesti aikataulun mukaan. √Ąl√§ ota kaksinkertaista annosta.
 • √Ąl√§ lopeta heti amlodipiinin k√§ytt√∂√§; keskustele l√§√§k√§rin tai sairaanhoitajan kanssa ennen kuin lopetat t√§m√§n l√§√§kkeen ottamisen.
 • Amlodipiinin tabletteja on saatavana eri vahvuuksina. Keskustele l√§√§k√§risi tai apteekkihenkil√∂kunnan kanssa, jos pillerit n√§ytt√§v√§t erilaisilta kuin viimeinen l√§hetys.

Kuinka amlodipiinihoito toimii?

Amlodipiini on eräänlainen lääke, jota pidetään kalsiumreseptorin salpaajina. Se toimii työskentelemällä valtimon seinämien lihasten soluilla.

Amlodipiini rentouttaa näitä lihassoluja, mikä auttaa valtimoita supistumaan ja laajentumaan. Tämä vähentää veren pumppaamaa energiaa, mikä auttaa alentamaan kohonnutta verenpainetta.

Amlodipiini lisää edelleen verenkiertoa ja siten hapen virtausta sydämeen rauhoittamalla ja laajentamalla sydämen valtimoita.

Tämä aiheuttaa rintakipua tai angina-iskua, koska sydänlihas ei saa tarpeeksi happea. Amlodipiini lisää sydämen lihaksen hapen saatavuutta. Se lisää myös sydämen ponnistelua veren pumppaamiseksi kehosi läpi alentamalla verenpainetta, koska se ei vaadi liikaa happea. Se auttaa vähentämään rintakipua.

 • 5 mg amlodipiinia
 • 10 mg amlodipiinia

Mikä on annos ja kuinka kauan otan Amlodipine Orion -tabletteja?

Aikuisille tavallinen amlodipiiniannos on 5 mg kerran päivässä. Jos et säätele verenpainettasi tai anginaasi riittävän hyvin, lääkäri voi nostaa annostasi 10 mg: aan kerran päivässä. Seuraa usein lääkärin antamia ohjeita. Nämä tulostetaan myös tarraan, jonka apteekki on asettanut lääkepakkaukseen.

Ota amlodipiiniannos milloin tahansa päivästä, yritä ottaa se vain samaan aikaan joka päivä, koska se auttaa sinua muistamaan sen.

Angina-oireiden välttämiseksi ja kohonneen verenpaineen hallitsemiseksi sinun on jatkettava Amlodipine Orion -tablettien käyttöä pitkällä aikavälillä. On tärkeää, että otat sitä joka päivä päivittäin, vaikka sinulla ei ole oireita. Verenpaineesi nousee todennäköisesti uudelleen, jos lopetat sen käyttämisen ja angina pectoris-kohtauksesi voivat esiintyä useammin tai pahentua.
Download PDF

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimm√§inen arvio tuotteelle “Osta Amlodipiinin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Osta lääkkeesi verkossa

Toimitus 24 tunnissa

Klikkaa tästä
paiement

Kohdennetun lääkkeen nimi: .

virallinen hinta on: .

Tämä lääke kuuluu seuraavaan luokkaan:

Voit lukea täydellisen huumeidenkäyttöesitteen yhteistyöapteekistamme. Sinun on noudatettava lääkärisi antamia ohjeita tai käyttöohjeita huolellisesti, jotta et vaaranna itseäsi.

Lääkkeen vakavien tai odottamattomien sivuvaikutusten tapauksessa sinun tulee soittaa ensiapuun tai lääkäriisi.

Voit ostaa ilman reseptiä Suomessa apteekista.

Voit tilata halpaa -verkkoapteekkia Suomessa.

Voit maksaa verkossa verkossa apteekista.

Varmistamme, että ohjaamme sinut luotettavaan palveluun terveydenhuollon ammattilaisten kanssa ja hyväksytään Euroopan tasolla.

Katso täydellinen kuvaus ja käyttöohjeet