Osta Amitriptyline

0.00

Katso apteekki 

Osasto:

Kuvaus

Haluatko tehdä ostoksia Amitriptyline verkossa? Näet, että tätä lääkettä voi ostaa tältä verkkosivustolta ilman oman lääkärisi aiemmin saamaa reseptiä. Turvallinen, tarkka ja luottamuksellinen. Kipu- ja tulehduslääkkeet kuuluvat tähän lääkkeeseen, ja monet lääkärit kokevat terveelliseksi tilata verkossa.

Osta Amitriptyline ilman reseptiä verkossa

Alla olevasta taulukosta näet, että voit ostaa ilman omaa reseptiäsi. Online-tapaaminen General Medical Counciliin (GMC) kuuluvan lääkärin kanssa, joka on yhteydessä seuraavaan online-lääketieteen tarjoajaan, on ollut mahdollista.

Amitriptyliini, mikä se on?

Mielialan häiriöiden ja neurologisten sairauksien, kuten masennuksen, parantamiseksi käytetään amitriptyliiniä, jota myydään myös nimellä Elavil. Se toimii auttamalla säätelemään välittäjäaineita, kuten serotoniinia, aivojen normaaleja kemikaaleja, lievittämään pelkoa, jännitteitä ja nostamaan energiatasoa. Trisyklisiksi masennuslääkkeiksi kutsuttu lääkeryhmä on amitriptyliini.

Kuinka amitriptyliini otetaan?

Amitriptyliini otetaan käyttöön pienellä annoksella (10 tai 25 mg päivässä) kroonisen kivun hoidossa ja sitä lisätään tasaisesti 10 tai 25 mg viikossa 75 mg: n päivittäiseen rajaan saakka, edellyttäen että ei ole haitallisia sivuvaikutuksia. Tietyissä tilanteissa, jos halutun vaikutuksen vuoksi on tarpeen, annos voidaan nostaa 100-150 mg: aan päivässä, mutta tämä voidaan saavuttaa vain lääkärin ohjauksessa.

Koska amitriptyliini voi aiheuttaa uneliaisuutta, on parasta ottaa se juuri ennen nukkumaanmenoa yöllä.

Kivunlievitys alkaa jo kahden viikon kuluttua alkamisesta, mutta usein sallii amitriptyliinin ottamisen parhaalla annostustasolla kuuden tai kahdeksan viikon ajan, ennen kuin voidaan sanoa, että lääkitys on tarkistettu melko tarkasti. Kaikkia yksilöitä voidaan houkutella välttämään lääkityksen ottamista, koska heillä on alusta alkaen sivuvaikutuksia, mutta he eivät tunne parempaa. Suurin osa sivuvaikutuksista voi kuitenkin kadota muutamassa päivässä, jos ne jatkuvat ja sitten amitriptyliinin edut näkyvät.

Amitriptyliinin k√§yt√∂n √§killinen v√§ltt√§minen ei ole turvallista, koska se voi aiheuttaa vieroitusoireita, kuten pahoinvointia, v√§symyst√§, ruokahaluttomuutta, p√§√§ns√§rky√§, huimausta, vilunv√§ristyksi√§, unettomuutta, ahdistusta tai levottomuutta. Vieroitusoireet ovat v√§liaikaisia ‚Äč‚Äčeiv√§tk√§ johdu riippuvuudesta l√§√§kkeist√§ tai riippuvuudesta l√§√§kkeist√§. Sinun tapauksestasi riippuen ne voidaan normaalisti lopettaa vet√§m√§ll√§ l√§√§ke asteittain, tyypillisesti viikkojen tai kuukausien aikana. Kun on aika lopettaa amitriptyliinihoito, noudata l√§√§k√§risi antamia ohjeita.

Amitriptyliinin varotoimet?

Ilmoita lääkärille tai apteekkihenkilökunnalle kaikista allergioista, mukaan lukien verenvuoto tai hengityselimet, ruoansulatusongelmat, aiemmat sydänongelmat, virtsaamisongelmat (kuten eturauhasen turvotuksesta), kilpirauhasen liikatoiminta, glaukooma, mielenterveysongelmat, perhehistoria itsemurhasta tai epilepsiasta, ennen amitriptyliinin ottamista. Vanhemmat aikuiset voivat kohdata nämä haittavaikutukset vakavammin.

Amitriptyliini voi aiheuttaa oireyhtymän, joka tunnetaan QT-ajan pitenemisenä, joka harvinaisissa tapauksissa voi aiheuttaa nopeaa tai epäsäännöllistä sydämenlyöntiä, mikä vaatii ensiapua. Tietyt lääkkeet, matala veren kalium- tai magnesiumpitoisuus tai sairaudet, kuten sydänkohtaukset, voivat lisätä tämän taudin kehittymisen riskiä.

Saatat tulla alttiimmaksi auringolle tämän lääkkeen kanssa, joten rajoita altistumistasi ja vältä parkituskoppien ja aurinkolamppujen käyttöä. Jos sinulle tulee rakkuloita tai auringonpolttama, kerro siitä heti lääkärillesi.

Jos sinulla on diabetes, verensokeritasojasi voi olla vaikea säätää amitriptyliinilla; lääkärisi saattaa joutua muuttamaan diabeteksen hoitoa, ruokavaliota tai harjoitusohjelmaa.

Mitkä ovat Amitriptyliinin sivuvaikutukset?

Amitriptyliinin mahdollisia haittavaikutuksia ovat

  • Huimaus
  • Suun kuivuminen Suun kuivuminen
  • Visio v√§√§ristynyt
  • Ummetus
  • Painonnousu
  • Virtsaamisvaikeuksia
  • Muutokset nukkumistottumuksissa
  • V√§symys
  • P√§√§ns√§rky

Ota yhteys psykiatriisi tai apteekkiin, jos kohtaat jommankumman n√§ist√§ oireista. √Ąl√§ harkitse t√§m√§n l√§√§kkeen ottamista ottamatta yhteytt√§ l√§√§k√§riin, koska sivuvaikutusten pahenemisen est√§miseksi l√§√§kitys on lopetettava asteittain.

Amitriptyliinikomento (käsikauppa)

Yllä olevasta taulukosta sinun tulee tilata amitriptyliini. Löydät lisää tietoa tästä lääkkeestä myös siellä. Kehotamme myös sinua käymään tässä online-lääkäripalvelussa milloin tahansa, kun olet mukana vaihtoehtoisessa kipu- ja tulehdushoidossa. Jos haluat, niin:

Osta Amitriptyline ilman reseptiä
Katso lisää Lääkkeet / tuotteet kipua ja tulehdusta varten
Opi kaikki tulehduksesta ja epämukavuudesta.

K√§y online-l√§√§k√§riin tai paina ’Osta nyt’ alla olevaa painiketta
Download PDF

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimm√§inen arvio tuotteelle “Osta Amitriptyline”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Osta lääkkeesi verkossa

Toimitus 24 tunnissa

Klikkaa tästä
paiement

Kohdennetun lääkkeen nimi: .

virallinen hinta on: .

Tämä lääke kuuluu seuraavaan luokkaan:

Voit lukea täydellisen huumeidenkäyttöesitteen yhteistyöapteekistamme. Sinun on noudatettava lääkärisi antamia ohjeita tai käyttöohjeita huolellisesti, jotta et vaaranna itseäsi.

Lääkkeen vakavien tai odottamattomien sivuvaikutusten tapauksessa sinun tulee soittaa ensiapuun tai lääkäriisi.

Voit ostaa ilman reseptiä Suomessa apteekista.

Voit tilata halpaa -verkkoapteekkia Suomessa.

Voit maksaa verkossa verkossa apteekista.

Varmistamme, että ohjaamme sinut luotettavaan palveluun terveydenhuollon ammattilaisten kanssa ja hyväksytään Euroopan tasolla.

Katso täydellinen kuvaus ja käyttöohjeet