Osta almogran

Katso apteekki 

Osasto:

Kuvaus

Ja mikä on Almogran?

Almogran-tabletit tarjoavat onnistuneen migreenihoidon. Almotriptaani, joka on yksi triptaanilääkkeen muodoista, on pääkomponentti. Migreenikivun lievittämiseksi kaikkia näitä lääkkeitä käytetään erityisesti.

Mikä aiheuttaa migreenikohtausten esiintymisen, ei ole täysin tiedossa. Pistävän kivun uskotaan johtuvan aivojen verisuonten laajenemisesta. Almotriptaani on serotoniinin (tai 5HT) agonisti, mikä tarkoittaa, että se aktivoi serotoniinireseptoreita koko aivoissa. Aktivoimalla tiettyjä reseptoreita lääke jäljittelee serotoniinin vaikutusta. Tämä aiheuttaa verisuonten supistumista ja lievittää siten epämukavuutta.

Almotriptaani on tehokkaampi, jos sitä annetaan migreenikohtauksen alkaessa, mutta jos se otetaan myöhemmin jaksossa, se voi myös tuoda helpotusta. Tryptaanit eivät myöskään välttää migreeniä. Niiden ottaminen yhdessä ennaltaehkäisevien farmaseuttisten lääkkeiden, kuten propranololin kanssa on kuitenkin turvallista.

Almotriptaani saa rintasi tuntumaan kireältä. Tämä sivuvaikutus haalistuu yleensä helposti. Jos näin ei ole, lopeta pillerien ottaminen ja ilmoita siitä perhelääkäriisi.

Päänsärky migreenin kanssa

Espanjassa 25 prosenttia naisista ja 8 prosenttia miehist√§ vaivaa migreeni√§. H√§iri√∂n uskotaan olevan ainakin osittain geneettinen, mik√§ tarkoittaa, ett√§ jos joku laajemmasta perheest√§si k√§rsii edelleen migreeni-jaksoista, saatat olla haavoittuvampi. √Ą√§rimm√§iset hy√∂kk√§ykset pilaavat p√§iv√§n kokonaan ja aiheuttavat pahoinvointia ja sykkiv√§√§ kipua. Monet ihmiset kohtaavat usein lis√§√§ntyneen suvaitsemattomuuden voimakkaaseen valoon, √§√§niin ja hajuihin. Almotriptaani voi my√∂s antaa jonkin verran helpotusta n√§ihin oireisiin.

Ennen mink√§√§n p√§√§ns√§ryn puhkeamista noin joka nelj√§s migreenist√§ k√§rsiv√§ henkil√∂ kokee jonkinlaisen varoitusmerkin (tai ’auran’). T√§h√§n voi liitty√§ visuaalisia merkkej√§, kuten sumea tai ep√§selv√§ visio. Kun aura tapahtuu, tapahtuu hiljainen migreeni, mutta siihen ei liity jaksoa.

Migreenin jaksot kestävät yleensä muutaman tunnin, mutta voivat jatkua jopa kolme päivää. Voit kokea väsymystä useita päiviä sen jälkeen, kun päänsärky on vähentynyt.

On olemassa monia tekijöitä, kuten huono ruokavalio, alkoholi, kofeiini, stressi ja unen puute, jotka voivat aiheuttaa migreenikohtauksen. Aikansa aikana joillakin naisilla on usein migreenikohtauksia.

Mitä Almotriptan / Almogran -tableteissa käytetään?

Jokaisessa pillerissä on 12,5 mg vaikuttavaa ainetta Almotriptaania. On myös joitain passiivisia komponentteja: komponentteja, jotka muodostavat tabletin rungon, ja aineita ja tabletteja, joita käytetään tuotantoprosessissa. Katso lisätietoja yllä olevasta Ainesosat-välilehdestä.

Kuinka Almotriptan toimii?

Mikä aiheuttaa migreenikohtausten esiintymisen, ei ole täysin tiedossa. Pistävän kivun uskotaan johtuvan aivojen verisuonten laajenemisesta.

Almotriptaani on serotoniinin (tai 5HT) agonisti, mikä tarkoittaa, että se aktivoi serotoniinireseptoreita koko aivoissa. Aktivoimalla tiettyjä reseptoreita lääke jäljittelee serotoniinin vaikutusta. Tämä aiheuttaa verisuonten supistumista ja lievittää siten epämukavuutta.

12,5 mg Almogrania

Kuinka otan tabletteja almotriptaanin kanssa?

Almotriptaani on tehokkaampi, jos sit√§ annetaan migreenikohtauksen alkaessa, mutta jos se otetaan my√∂hemmin jaksossa, se voi my√∂s tuoda helpotusta. Otat toisen annoksen kahden tunnin kuluttua, jos hy√∂kk√§ys on jatkunut tai ei ole kadonnut. √Ąl√§ ylit√§ kahta annosta (kaksi tablettia) 24 tunnin jakson aikana.

Vaikuttaako almotriptaani ehkäisyvälineestä, alkoholista tai antibiooteista?

Mikään edellä mainituista ei voinut vaikuttaa Almotriptaniin lainkaan. Alkoholi voi kuitenkin tehdä migreenikohtauksen vahvemmaksi, joten kannattaa ehkä estää sitä. Migreeniin voi liittyä hormonimuutoksia ajan kuluessa, mutta ehkäisypilleri ei aiheuta almotriptaania.

Osta nyt
Download PDF

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimm√§inen arvio tuotteelle “Osta almogran”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Osta lääkkeesi verkossa

Toimitus 24 tunnissa

Klikkaa tästä
paiement

Kohdennetun lääkkeen nimi: .

virallinen hinta on: .

Tämä lääke kuuluu seuraavaan luokkaan:

Voit lukea täydellisen huumeidenkäyttöesitteen yhteistyöapteekistamme. Sinun on noudatettava lääkärisi antamia ohjeita tai käyttöohjeita huolellisesti, jotta et vaaranna itseäsi.

Lääkkeen vakavien tai odottamattomien sivuvaikutusten tapauksessa sinun tulee soittaa ensiapuun tai lääkäriisi.

Voit ostaa ilman reseptiä Suomessa apteekista.

Voit tilata halpaa -verkkoapteekkia Suomessa.

Voit maksaa verkossa verkossa apteekista.

Varmistamme, että ohjaamme sinut luotettavaan palveluun terveydenhuollon ammattilaisten kanssa ja hyväksytään Euroopan tasolla.

Katso täydellinen kuvaus ja käyttöohjeet