Osta aldara

160.79

Katso apteekki 

Osasto:

Kuvaus

Osta ilman reseptiä Aldara

Ja mikä on Aldara?

Tätä lääkettä käytetään joidenkin ihon kasvumuotojen hoitoon. Sukupuolielinten / peräaukon (syväpintainen karsinooma) ja syylien ulkopuolella on syöpää edeltäviä kasvaimia (aktiiniset keratoosit). Niistä johtuvat komplikaatiot voidaan eliminoida käsiteltäessä näitä häiriöitä. Imikimodi kuuluu lääkeryhmään, jota kutsutaan immuunivasteen modifioijiksi. Sen tiedetään toimivan estämään näitä epäsäännöllisiä ihokasvoja auttamalla aktivoimaan immuunijärjestelmää. Tätä lääkettä ei ole hyväksytty käytettäväksi alle 12-vuotiaiden lasten kanssa, ellei lääkäri ole nimenomaisesti neuvonut sinua.

Koostumus Aldara

Jokainen pakkaus sisältää 12,5 mg imikimodia 250 mg: ssa kermaa (5 prosenttia) ja 5 mg imikimodia 100 mg: ssa kermaa.

Kuinka Aldaraa käytetään?

Ennen kuin aloitat pramipeksolin käytön ja joka kerta, kun uusit lääkkeesi, lue apteekkisi antama potilastieto-esite. Kysy lääkäriltä tai apteekista, jos sinulla on kysyttävää.

Käytä vain ihollasi tätä lääkettä. Levitä tätä lääkettä lääkärisi ohjeiden mukaan tartunnan saaneille alueille, yleensä juuri ennen nukkumaan menoa yöllä. Käyttämällä eri pakkausta jokaiselle annokselle, jos käytät kertakäyttöisiä paketteja. Jos käytät pumppua, esitäytä pumppu ohjeiden mukaisesti ennen ensimmäistä käyttökertaa.

Puhdista k√§det ja hoidettava alue pehme√§ll√§ saippualla ja vedell√§ ennen k√§ytt√∂√§. Kuivaa hyvin kent√§n kanssa. Lis√§√§ ohut kerros l√§√§kityst√§ tartunnan saaneelle alueelle ja hiero sit√§ ohjeiden mukaan. Pese k√§tesi saippualla ja vedell√§ jokaisen annoksen j√§lkeen. √Ąl√§ k√§yt√§ siteit√§ tai suojapeitteit√§ k√§sitellyn alueen peitt√§miseen. Kuitenkin, jos sukuelinten aluetta hoidetaan, voit peitt√§√§ alueen puuvillaharsolla tai k√§ytt√§√§ puuvillaa.

J√§t√§ kerma y√∂n yli, tyypillisesti noin 8 tuntia hoitoon aktiinisella keratoosilla tai tyvisolusy√∂p√§√§n tai 6-10 tuntia syylien hoidolla. √Ąl√§ suihkuta tai k√§y kylvyss√§ t√§ll√§ hetkell√§. Pese k√§sitellyt alue saippualla ja vedell√§ aamulla voiteen uuttamiseksi. √Ąl√§ j√§t√§ imikimodivoidetta pidemp√§√§n kuin on m√§√§r√§tty.

Aldaran sivuvaikutukset

Lääkkeet ja niiden sivuvaikutukset voivat vaikuttaa potilaisiin monin tavoin. Aldara-emulsiovoiteeseen mahdollisesti liittyvät haittavaikutukset kuvataan alla. Se, että sivuvaikutus mainitaan tässä, ei tarkoita sitä, että kaikki ihmiset käyttäisivät tätä inhalaattoria tai kaikki muut haittavaikutukset.

 • Kutina levityskohdassa, ep√§mukavuus, kipu tai palaminen.
 • Punoitus ja ihon turvotus k√§ytt√∂paikassa.
 • Levityspaikalla ihon eroosio, kuorinta tai turvotus.
 • Kuori ihon levityskohdassa.
 • Pistely tunne j√§tt√§misen sijainnista.
 • Haavaumat l√§hetyksen verkossa.
 • Hiustenl√§ht√∂ levityspaikan ymp√§rill√§.
 • Lis√§ys tai lasku levityskohdan ihon pigmentaatiossa: t√§m√§ voi olla pysyv√§√§.
 • P√§√§ns√§rky.
 • Flunssan kaltaiset oireet
 • Paine lihaksessa tai niveless√§.
 • Taudinaiheuttajien kanssa.
 • Adenopatia
 • Vaientanut. Pahoinvointi.
 • Vaikeus tai ep√§mukavuus virtsaamisen aikana naisilla, joille tehd√§√§n sukupuolielinten syyli√§. Jos tunnet t√§m√§n vaikutuksen, kerro siit√§ l√§√§k√§rillesi.
Aldaran annos

Aldaraa käytetään monien ihosairauksien hoidossa. Lääkäri neuvoo, milloin Aldara-voidetta voidaan käyttää, kuinka paljon ja kuinka kauan sitä tulisi käyttää sairauteen. Aldara on lisättävä juuri ennen nukkumaanmenoa ja pidettävä sitä ihollasi 6-10 tuntia. Hoitoalueen peittämiseksi sinun on lisättävä tarpeeksi kermaa. Jos sairautesi uusiutuu leikkauksen jälkeen, keskustele lääkärisi kanssa.

Lääkkeiden yhteisvaikutukset

Ennen kuin käytät jotain muuta lääkettä samalla ihoalueella kuin Aldara-kerma, ota yhteys lääkäriisi tai apteekkiin.

Imikimodi otetaan vain erittäin pieninä määrinä verenkiertoon silmien kautta, joten se ei todennäköisesti vaikuta suun kautta tai injektiona annettaviin lääkkeisiin.

Koska imikimodi aktivoi immuunijärjestelmän, yhtiö toteaa kuitenkin, että Aldaraa voidaan käyttää varoen potilaille, jotka käyttävät immuunijärjestelmää estäviä lääkkeitä (immunosuppressantit) esimerkiksi elinsiirron jälkeen tai autoimmuunisairauden hoitoon, koska nämä lääkkeet voivat olla vähemmän tehokkaita.

Avaintietoja Aldaran kermasta

Aldara-voide sopii vain yli 18-vuotiaille aikuisille.

Lisää voide ennen nukkumaanmenoa tartunnan saaneelle alueelle ja pese se aamulla. Se tulisi jättää sukupuolielinten syyliä varten 6-10 tunniksi ja tyvisolusyöpään tai aktiiniseen keratoosiin 8 tuntia.

Sukuelinten syyliä tai aktiinista keratoosia varten lisää Aldara-emulsiovoide kolme päivää viikossa ja tyvisolusyöpä viisi kertaa viikossa. Ota seuraavat ohjeet.

Ole tietoinen siitä, että Aldara-voide voi vaikuttaa kondomeihin ja kalvoihin, jos hoidat sukuelinten syyliä, mikä tekee niistä vähemmän tehokkaita estämään raskautta ja sukupuolitauteja. Sukuelinten syyliä käsiteltäessä on parempi lopettaa sukupuoli.

Kun hoidat tyvisolusy√∂p√§√§ tai aktiinista keratoosia, k√§yt√§ kangasta ja laajakulmaista hattua suojaamaan hoidettua ihoa auringonpaisteelta, kun olet ulkona. √Ąl√§ k√§yt√§ aurinkotuoleja tai kynttil√∂it√§ auringossa.

Hoidettu alue näyttää todennäköisesti selvästi erilaiselta kuin tavallinen terve iho, kun se on parantunut Aldara-voiteen käytön aikana.

Voidetta levitettäessä naarmuuntuminen, punoitus, ärsytys, polttava tunne tai epämukavuus ovat yleisimpiä haittavaikutuksia.

Aldara Order (tiskillä)

Voit tilata Aldaran yllä olevasta taulukosta. Löydät lisää tietoa tästä lääkkeestä myös siellä. Kehotamme myös käyttämään tätä online-lääkäripalvelua milloin tahansa, kun olet mukana vaihtoehtoisessa STD-hoidossa. Jos haluat, niin:

Osta Aldara ilman reseptiä;
Katso lisää sukupuolitautien lääkkeitä / tuotteita;
Lue lisätietoja sukupuolitaudeista.

Mene online-lääkäriin tai paina alla olevaa Osta nyt -painiketta.

Osta nyt
Download PDF

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimm√§inen arvio tuotteelle “Osta aldara”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Osta lääkkeesi verkossa

Toimitus 24 tunnissa

Klikkaa tästä
paiement

Kohdennetun lääkkeen nimi: .

virallinen hinta on: .

Tämä lääke kuuluu seuraavaan luokkaan:

Voit lukea täydellisen huumeidenkäyttöesitteen yhteistyöapteekistamme. Sinun on noudatettava lääkärisi antamia ohjeita tai käyttöohjeita huolellisesti, jotta et vaaranna itseäsi.

Lääkkeen vakavien tai odottamattomien sivuvaikutusten tapauksessa sinun tulee soittaa ensiapuun tai lääkäriisi.

Voit ostaa ilman reseptiä Suomessa apteekista.

Voit tilata halpaa -verkkoapteekkia Suomessa.

Voit maksaa verkossa verkossa apteekista.

Varmistamme, että ohjaamme sinut luotettavaan palveluun terveydenhuollon ammattilaisten kanssa ja hyväksytään Euroopan tasolla.

Katso täydellinen kuvaus ja käyttöohjeet