Osta airomir

62.79

Katso apteekki 

Osasto:

Kuvaus

Osta Airomir ilman reseptiä

Kuinka tämä lääke toimii? Mitä se tekee minulle?

Salbutamoli kuuluu l√§√§keryhm√§√§n, joka tunnetaan nimell√§ ő≤2-adrenergiset keuhkoputkia laajentavat aineet ja tarkemmin sanottuna agonistit. Astmaa, kroonista keuhkoputkentulehdusta ja muita keuhko-ongelmia hoidetaan t√§ll√§ l√§√§kkeell√§.

Liikunnan aiheuttamien astmakohtausten välttämiseksi käytetään myös inhaloitavaa salbutamolia. Rauhoittamalla keuhkojen kapeiden hengitysteiden seinämien lihaksia, se toimii. Tämä antaa hengitysteiden löystyä ja helpottaa hengittämistä.

Tätä lääkettä voi olla saatavana useina eri formulaatioina ja / tai useilla nimillä. Kaikista tässä mainituista olosuhteista mikä tahansa tämän lääkkeen tuotemerkki ei välttämättä ole saatavana kaikentyyppisissä tuotteissa tai se ei ehkä ole lisensoitu. Usein kaikkia tässä käsiteltyjä tapauksia käytettäessä tämän lääkkeen tiettyjä formulaatioita ei voida käyttää.

Muiden kuin n√§iss√§ l√§√§ketieteellisiss√§ asiakirjoissa mainittujen oireiden varalta l√§√§k√§ri on saattanut m√§√§r√§t√§ t√§m√§n l√§√§kityksen. Keskustele l√§√§k√§risi kanssa, jos et ole jakanut t√§t√§ l√§√§k√§risi kanssa tai olet h√§mmentynyt siit√§, k√§yt√§tk√∂ t√§t√§ l√§√§kett√§. √Ąl√§ lopeta t√§m√§n l√§√§kkeen ottamista ottamatta yhteytt√§ l√§√§k√§riin.

√Ąl√§ anna kenellek√§√§n muulle t√§t√§ l√§√§kett√§, vaikka niill√§ olisi samat vaikutukset kuin sinulla. T√§m√§n l√§√§kkeen k√§ytt√∂ voi olla vaarallista ihmisille, ellei l√§√§k√§ri ole m√§√§r√§nnyt sit√§.

Minkälaisissa muodoissa tämä lääke tulee?

100 őľg salbutamolisulfaattia annetaan kuhunkin paineistettuun inhalaatioon. Muut kuin l√§√§keaineet: ponneaine etanoli, √∂ljyhappo ja HFA-134a. Inhalaatio aerosoli sis√§lt√§√§ ponneaineen HFA-134a, joka ei sis√§ll√§ kloorifluorihiilivetyj√§ (CFC).

Kuinka tätä lääkettä on tarkoitus käyttää?

Aerosoli-inhalaattori: 12-vuotiaille ja sitä vanhemmille aikuisille normaali annos astmakohtausten lievittämiseksi on 1-2 annosta (kutsutaan myös inhalaatioiksi) ja 1 annos 6-11-vuotiaille lapsille. Vakavamman hyökkäyksen aikana oireita voidaan lievittää enemmän.

Pitkäaikaisessa astmahoidossa normaali annos on 1-2 inhalaatiota (tai 1 inhalaatio 4-vuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille) 4 kertaa päivässä. Suositeltu päivittäinen annos on 8 inhalaatiota aikuisille ja 4 inhalaatiota lapsille.

Liikunnan aiheuttaman astman välttämiseksi normaali annos on 2 inhalaatiota aikuisille ennen liikuntaa ja 1 inhalaatio lapsille ennen liikuntaa.

Sumutinliuos: Normaali annos yli 12-vuotiaille aikuisille on 2,5 mg Р5,0 mg enintään 4 kertaa päivässä. Päivittäinen annos on 2,5 mg Р4 kertaa päivässä 5-12-vuotiaille lapsille.

Diskus: Normaali annos astman oireiden lievittämiseen aikuisilla ja 4-vuotiailla ja sitä vanhemmilla lapsilla on tarvittaessa yksi inhalaatio. Normaali annos on 1 inhalaatio 3-4 kertaa päivässä astman pitkäaikaisessa hoidossa. Suositeltu päivittäinen annos on 4 päivässä inhalaatiota varten. Normaali annos liikunnan aiheuttaman astman hoidossa on 1 inhalaatio 15 minuuttia ennen liikuntaa.

Mitkä haittavaikutukset ovat tämän lääkkeen kanssa mahdollisia?

 • Ysk√§
 • Vaikeus nukkumaan
 • Huimaus
 • Unettomuus
 • Kurkku, joka on p√∂lyinen tai √§rsytt√§v√§
 • Nopeampi pulssi (yleens√§ v√§liaikainen)
 • V√§symys
 • Punoitus
 • P√§√§ns√§rky
 • √Ąrsytt√§vyys
 • Pahoinvointi ja sairaus
 • Hermostuneisuus
 • Huolenaihe
 • Vapina (vapina)
 • Nen√§n ja kurkun bakteeri-infektiot (kuume, kurkkukipu, vuotava nen√§)
 • Hedelm√§tt√∂myys

Airomir Lataa esite

Airomirin tilaus (ei reseptiä)

Voit tilata Airomirin yllä olevasta taulukosta. Löydät lisää tietoa tästä lääkkeestä myös siellä. Suosittelemme myös, että käytät tätä online-lääketieteellistä palveluntarjoajaa, jos olet kiinnostunut ylimääräisestä astmalääkkeestä. Jos haluat, niin:

Osta ilman reseptiä Airomir;
Katso lisää Astman lääkkeet / lääkkeet;
Lue kaikki astmasta.

Siirry online-lääkäripalveluun tai paina alla olevaa Osta nyt -painiketta.

Osta nyt
Download PDF

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimm√§inen arvio tuotteelle “Osta airomir”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Osta lääkkeesi verkossa

Toimitus 24 tunnissa

Klikkaa tästä
paiement

Kohdennetun lääkkeen nimi: .

virallinen hinta on: .

Tämä lääke kuuluu seuraavaan luokkaan:

Voit lukea täydellisen huumeidenkäyttöesitteen yhteistyöapteekistamme. Sinun on noudatettava lääkärisi antamia ohjeita tai käyttöohjeita huolellisesti, jotta et vaaranna itseäsi.

Lääkkeen vakavien tai odottamattomien sivuvaikutusten tapauksessa sinun tulee soittaa ensiapuun tai lääkäriisi.

Voit ostaa ilman reseptiä Suomessa apteekista.

Voit tilata halpaa -verkkoapteekkia Suomessa.

Voit maksaa verkossa verkossa apteekista.

Varmistamme, että ohjaamme sinut luotettavaan palveluun terveydenhuollon ammattilaisten kanssa ja hyväksytään Euroopan tasolla.

Katso täydellinen kuvaus ja käyttöohjeet