Osta aindeem

0.00

Katso apteekki 

Osasto:

Kuvaus

Haluatko tehdä ostoksia Aindeemista verkossa? Näet, että tätä lääkettä voi ostaa tältä verkkosivustolta ilman oman lääkärisi aiemmin saamaa reseptiä. Turvallinen, tarkka ja luottamuksellinen. Tämä lääkemääräys on yksi alopesian lääkkeistä, ja monet lääkärit pitävät sitä turvallisena tilata verkossa.

Osta Aindeem ilman reseptiä

Mikä on Aindeem (finasteridi)?

Aindeem (joka sisältää vaikuttavan aineen finasteridin) kuuluu luokan II 5 alfa-reduktaasin estäjien lääkeryhmään. Se on kalvopäällysteinen pyöreä tabletti, joka toimitetaan läpipainopakkauksissa, jotka sisältävät 28 ja 84 pilleriä, saatavana pitoisuutena 1 mg.

Mitkä ovat Aindeemin tärkeimmät edut?

Valokuvaa tehokkuuden arvioinnista on käytetty kliinisissä kokeissa yli 5 vuoden ajan. Tämän perusteella havaittiin, että 48% finasteridilla hoidetuista miehistä yli 5 vuoden aikana arvioitiin lisääntyneiksi ja 42% muuttamattomiksi. Tämä eroaa 25 prosentista 5-vuotiaista lumelääkkeellä hoidetuista miehistä, jotka luokiteltiin vahvistuneiksi tai muuttumattomiksi. Nämä tulokset viittaavat siihen, että finasteridihoito 5 vuoden ajan johti hiustenlähtöön.

Kuinka Aindeem toimii?

Aindeem sisältää vaikuttavana aineena finasteridia, joka on anti-androgeenilääke, joka estää kehon dihydrotestosteronituotannon (DHT) ja estää hiustenlähtöä miehillä. DHT hyökkää pään yläosassa oleviin karvatuppoihin, mikä aiheuttaa hiustenlähtöä. Tämän prosessin estämiseksi Aindeem toimii.

Kuinka voin noutaa Aindeemin?

Ota Aindeem usein juuri sen verran kuin apteekki tai psykiatri suosittelee. Jos olet epävarma, ota yhteyttä lääkäriisi tai apteekkiin.

 • V√§himm√§isannos on yksi tabletti (1 mg finasteridia) p√§iv√§ss√§.
 • Tabletti on parasta niell√§ kokonaisena eik√§ sit√§ saa jakaa tai murskata.
 • On mahdollista ottaa Aindeem hedelmien kanssa tai ilman.
 • Jos otat sen useammin kuin kerran p√§iv√§ss√§, Aindeem ei toimi nopeammin tai ole tehokkaampi.

Ennen kuin näet muutoksen, se voi kestää jopa kuusi kuukautta. On ehdottoman tärkeää, että jatkat Aindeimin käyttöä, koska lopetettu käyttö tarkoittaa, että todennäköisesti menetät hankkimasi hiukset yhdeksän Р12 kuukauden kuluessa.

Onko se sopiva minulle Aindeemille?

Aindeem on tarkoitettu vain yli 18-vuotiaiden miesten käyttöön, ja naiset eivät saa käyttää sitä vakavien raskausriskien takia. Mies sikiölle mahdollisesti aiheutuvan vaaran vuoksi naiset eivät saa hoitaa särkyneitä tai murtuneita Aindeem-tabletteja heidän ollessa raskaana tai mahdollisesti raskaana.

Kun läheinen kumppanisi on tai saattaa olla raskaana, sinun tulee lopettaa kondomin käyttö altistamaan hänet spermaasi, joka voi sisältää pienen määrän ainetta.

Miehet, jotka käyttävät Proscaria (5 mg finasteridia) tai mitä tahansa muuta 5-alfa-reduktaasin estäjää eturauhasen hyvänlaatuisen liikakasvun tai muun häiriön vuoksi, eivät tarvitse Aindeemiä.

Mitkä ovat Aindeemin haittavaikutukset?

On todennäköistä, että Aindeem voi aiheuttaa haittavaikutuksia, kuten muutkin lääkkeet, mutta kaikki eivät voi tuntea niitä.

Jos sinulla on jokin seuraavista allergisen reaktion oireista, lopeta Aindeem-valmisteen käyttö ja soita heti lääkärillesi.

 • Kehon ihottumat, naarmuuntuminen tai ihokyhmyt (nokkosihottuma)
 • Kasvojen, huulten, kielen tai kurkun turvotus
 • Nielemisongelmat
 • Ilmanvaihdon vaikeudet
Aindeemillä ei ole ilmoitettu olevan yleisiä sivuvaikutuksia. Harvinaiset haittavaikutukset on kuitenkin lueteltu seuraavasti (1-10 käyttäjälle 1000: sta):
 • Kyvytt√∂myys saavuttaa tai yll√§pit√§√§ erektiota
 • Siemensy√∂ksyongelmat (kuten pienentynyt siemensy√∂ksynesteen m√§√§r√§)
 • Libidon alij√§√§m√§
 • Masentava ilmapiiri.
 • Jotkut rintakudoksen muutokset, kuten kokkareet, paine, turvonnut rintakudos tai n√§nnipurkaumat, tulisi tunnistaa l√§√§k√§rilt√§ heti, koska n√§m√§ voivat olla sairauden oireita, kuten miesten rintasy√∂p√§.
  Aindeem-tilaus (tiskillä)

Yllä olevasta taulukosta voit tilata Aindeemin. Löydät lisää tietoa tästä lääkkeestä myös siellä. Suosittelemme myös, että käytät tätä online-lääketieteellistä palvelua, jos olet kiinnostunut täydentävästä alopesian lääketieteestä. Jos haluat, niin:

Osta Aindeem ilman reseptiä;
Katso lisää Huumeet / Tavarat hiustenlähtöön;
Lue lisää hiustenlähtöstä.

Mene online-lääkäriin tai paina alla olevaa Osta nyt -painiketta.
Download PDF

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimm√§inen arvio tuotteelle “Osta aindeem”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Osta lääkkeesi verkossa

Toimitus 24 tunnissa

Klikkaa tästä
paiement

Kohdennetun lääkkeen nimi: .

virallinen hinta on: .

Tämä lääke kuuluu seuraavaan luokkaan:

Voit lukea täydellisen huumeidenkäyttöesitteen yhteistyöapteekistamme. Sinun on noudatettava lääkärisi antamia ohjeita tai käyttöohjeita huolellisesti, jotta et vaaranna itseäsi.

Lääkkeen vakavien tai odottamattomien sivuvaikutusten tapauksessa sinun tulee soittaa ensiapuun tai lääkäriisi.

Voit ostaa ilman reseptiä Suomessa apteekista.

Voit tilata halpaa -verkkoapteekkia Suomessa.

Voit maksaa verkossa verkossa apteekista.

Varmistamme, että ohjaamme sinut luotettavaan palveluun terveydenhuollon ammattilaisten kanssa ja hyväksytään Euroopan tasolla.

Katso täydellinen kuvaus ja käyttöohjeet