Osta aciclovir

68.29

Katso apteekki 

Osasto:

Kuvaus

Osta Aciclovir ilman reseptiä

Asikloviiri, mikä tuo on?

Asykloviiri on sukupuolielinten herpesviruslääke. Sitä voidaan käyttää sukupuolielinten herpesepidemioiden hoitoon tai ehkäisyyn ja se on reseptilääke. Vaikka herpesiin ei ole parannuskeinoa ja kehosi jää viruksen luo, asykloviirin ottaminen voi välttää tai vähentää epämiellyttäviä oireita. Tarvitset reseptin ostaaksesi asykloviiria. Yksi lääkäreistämme tarkistaa tilauksesi, kun teet tilauksen kanssamme ja annat reseptin, jos lääkitys on sinulle tarpeellista.

Lääketieteen rakenne

Jokaisessa asykloviiripilleriss√§ on 400 mg asykloviiria (”vaikuttava aine”). Laktoosi, magnesiumstearaatti, jauhe, E132, natriumt√§rkkelysglykolaatti, vedet√∂n kolloidinen piidioksidi, E172 tai E460 voivat olla lis√§aineita. Tarkista l√§√§k√§rilt√§ ennen ensimm√§isen annoksen ottamista, jos ep√§ilet olevasi allerginen jollekin n√§ist√§ aineista.

Kuinka asikloviiria käytetään?

Acyclovir-tabletit voidaan ottaa ilman ruokaa, joten sinun on juotava lasillinen vettä joka kerta, kun otat pillerin. Dehydraation todennäköisyyden vähentämiseksi voit myös juoda paljon vettä toimenpiteesi aikana, koska asikloviiri voi olla myrkyllistä munuaisille, jos sinulla on kuivuminen.

Mitkä ovat lääkkeen asykloviiri haittavaikutukset?

Asykloviirin yleiset haittavaikutukset

 • Sairaus ja oksentelu
 • P√§√§ns√§rky
 • Ripulipotilaat
 • Kipu vatsassa
 • Kutina ja ihottumat
 • Huimaus
 • V√§symys
 • Harvinaiset kielteiset seuraukset
 • Auringonvalon altistuminen (samoin kuin tietyt keinovalot ja aurinkotuolit)
 • Kuume
 • Harvinaiset kielteiset seuraukset
 • Yleinen huonovointisuus
 • Uneliaisuus, sekavuus tai aistiharhat
 • Joidenkin bilirubiini- ja maksaentsyymiarvojen nousu (sapessa oleva keltainen pigmentti)
 • Maksan ja elinten toimintah√§iri√∂t
 • √Ą√§rimm√§inen ihottuma rakkuloilla, haavaumat, punoitus, kuume
 • Kehon hilseily ja turvotus
 • Hy√∂kk√§ykset ja heikentynyt k√§sitys
 • Hiusten menetys
Melko epätavalliset haitalliset tulokset
 • Hepatiitti
 • Keltaisuus Keltaisuus
 • Muutokset verisolujen m√§√§r√§ss√§ ja tyypeiss√§, jotka voivat aiheuttaa turvotusta, verenvuotoa, v√§symyst√§ tai infektioita (anemia, leukopenia, trombosytopenia)

Voit ottaa yhteyttä lääkäriin mahdollisimman pian, jos sinulla on jompikumpi näistä oireista.

Annos

Acyclovir-hoidon annostus ja kesto riippuvat siitä, onko sinulla tuolloin herpesoireita tai seurataanko sinua kroonisten sukuelinten herpesepidemioiden ehkäisemiseksi. Lääkäri suosittelee viiden päivän jaksoa, jossa on kolme 400 mg Acyclovir-tablettia päivässä, jos sinulla on akuutti herpesepidemia. Huomaa, että tuotteen pakkaus voi poiketa yllä olevasta kuvasta.

Lääkkeiden yhteisvaikutukset

Tiedetään, että asykloviiritabletit häiritsevät joitain lääkkeitä, mukaan lukien seuraavat:

 • Simetidiini (l√§√§ke, jota k√§ytet√§√§n n√§r√§styksen ja mahahaavan hoitoon antihistamiineilla) ja probenesidi (k√§ytet√§√§n kihdin hoitoon)
 • Teofylliini (k√§ytet√§√§n astman hoidossa)
 • Tsidovudiini tsidovudiini (HIV-l√§√§ke)
 • Siklosporiini ja mofetiilimykofenolaatti (immuunij√§rjestelm√§√§n vaikuttavat l√§√§kkeet, joita k√§ytet√§√§n elinsiirroissa ja joissakin muissa olosuhteissa)
 • Kerro l√§√§k√§rille kaikista m√§√§r√§√§mist√§si ja reseptil√§√§kkeist√§, joita k√§yt√§t, ennen kuin aloitat Acyclovir-hoidon.
  Asykloviiri Usein kysytyt kysymykset

Kuinka helposti se voi toimia?

Acyclovir-vauhti ja teho riippuvat oireidesi vakavuudesta ja aloita hoito heti, kun sinulla on oireita.

Heti kun koet ensimmäiset oireet, on parasta aloittaa Acyclovir Teva -tablettien käyttö. Tietyissä tilanteissa, jos se otetaan ennen ensimmäisten haavaumien muodostumista, asykloviiri estää haavaumia muodostumasta.

Asykloviiri voi estää enemmän haavaumia muodostumasta haavaumien kasvaessa ja auttaa kehoa taistelemaan infektiota vastaan. Herpesjaksojen pituus vaihtelee, ja epidemia kestää muutamasta päivästä muutamaan viikkoon. Heti kun huomaat alkuperäisen epidemian oireita, voit ottaa yhteyttä lääkäriin.

Voinko harrastaa seksiä, kun otan asykloviiria

Käynnissä olevan taudinpurkauksen aikana herpesvirus leviää erityisen helposti. Jos kaikki vauriot ovat parantuneet täysin, voit lopettaa seksin. Sillä välin, jos haluat harrastaa seksiä, voit käyttää kondomia.

Se voi auttaa vähentämään tartunnan mahdollisuutta käyttämällä kondomia. Koska kondomit suojaavat vain penistä ja jättävät muut ihosi osat kaverillesi näkyviin, vaikka käytät kondomia, on myös mahdollista, että pystyt levittämään viruksen.

Kun sinulla on virus, olet nyt vaarassa pystyä siirtämään sen kaverillesi riippumatta siitä, onko sinulla oireita. Tartunnan mahdollisuuden minimoimiseksi on turvallisempaa välttää kondomin käyttöä, kunnes vauriot ovat parantuneet.

Annetaanko asikloviiria imetyksen aikana?

Hyvin vähän näyttöä siitä, onko asykloviiri sopiva käytettäväksi raskauden ja imetyksen aikana. Käy lääkärin luona tutkimaan lääketieteellisiä suunnitelmia, jos kärsit herpeshyökkäyksestä raskauden tai imetyksen aikana.

Onko mahdollista ottaa asykloviiria alkoholin kanssa?

Alkoholin ja asykloviirin välillä ei ole vakiintunutta yhteyttä, joten hoitoa ei pidä heikentää juomalla alkoholia Acyclovir-hoidon aikana. Auttaaksesi kehoa parantamaan ja torjumaan virusta, kannattaa ehkä lopettaa epäterveellisen määrän alkoholin nauttiminen, kun sinulla on herpesepisodi.

Asykloviiritilaus (tiskiltä)

Yllä olevasta taulukosta voit tilata asikloviiria. Löydät lisää tietoa tästä lääkkeestä myös siellä. Kehotamme myös käyttämään tätä online-lääkäripalvelua milloin tahansa, kun olet mukana vaihtoehtoisessa STD-hoidossa. Jos haluat, niin:

Osta ilman reseptiä Acyclovir;
Katso lisää sukupuolitautien lääkkeitä / tuotteita;
Lue lisätietoja sukupuolitaudeista.

K√§y online-l√§√§k√§riin tai paina ’Osta nyt’ alla olevaa painiketta
Download PDF

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimm√§inen arvio tuotteelle “Osta aciclovir”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Osta lääkkeesi verkossa

Toimitus 24 tunnissa

Klikkaa tästä
paiement

Kohdennetun lääkkeen nimi: .

virallinen hinta on: .

Tämä lääke kuuluu seuraavaan luokkaan:

Voit lukea täydellisen huumeidenkäyttöesitteen yhteistyöapteekistamme. Sinun on noudatettava lääkärisi antamia ohjeita tai käyttöohjeita huolellisesti, jotta et vaaranna itseäsi.

Lääkkeen vakavien tai odottamattomien sivuvaikutusten tapauksessa sinun tulee soittaa ensiapuun tai lääkäriisi.

Voit ostaa ilman reseptiä Suomessa apteekista.

Voit tilata halpaa -verkkoapteekkia Suomessa.

Voit maksaa verkossa verkossa apteekista.

Varmistamme, että ohjaamme sinut luotettavaan palveluun terveydenhuollon ammattilaisten kanssa ja hyväksytään Euroopan tasolla.

Katso täydellinen kuvaus ja käyttöohjeet