About

Tervetuloa sivustollemme, olemme sivusto, jolla on luotettavaa ja riippumatonta informatiivista sisältöä, jota ylläpitävät ammattilaisjulkaisijat ja joka on tunnustettu lääketieteen alalla.

Internetissä on aina hyvin vaikeaa löytää vastauksia lääketieteellisistä hoidoista, minkä vuoksi tässä tuomme sinulle yhden suurimmista tietokannoista lääkkeistäsi.

Olemme luoneet tämän alustan paitsi sen, että voit löytää parannuskeinoa oireistasi verkossa, myös voidaksemme ostaa niitä verkosta sertifioidun ja hyväksytyn eurooppalaisen kumppanin kautta: tätä kumppania Treated.

Pyrimme tarjoamaan tarkimmat sisältö- ja laatupöytäkirjat, jotta voit valita hoitosi luottavaisin mielin.

Treated, laadukas kumppani valitsemassasi hoidossa

Treated on online-apteekki ja luotettava kumppani lääkehoidon valinnassa. Voit tilata kokonaan verkossa, lääkäri päättää sitten määrätä valitsemasi lääkkeen oireidesi mukaan.

Hoidettujen Treated johtaja on tohtori Daniel Atkinson, joka on ollut yleislääkäri vuodesta 2004 lähtien.

 

Dr Daniel Atkinson

 

Valmistunut Southamptonin yliopiston lääketieteellisestä korkeakoulusta (1999). Hän on harjoittanut perhelääkäriä vuodesta 2004.

Tohtori Atkinson valvoi yleislääkäreiden koulutusta. Hänellä on laaja kokemus kliinisestä hallinnosta sekä lasten ja haavoittuvien aikuisten suojelusta.

Tohtori Atkinson valvoo Treated.com-lääkäreiden työtä, koulutusta ja kokemusta ja varmistaa, että potilaille toimitetaan vain turvallisia lääkkeitä.

GMC-rekisteröintinumero (General Medical Council): 4624794

Treated, erinomainen luokitus Trustpilot

Mikä osoittaa hoidon huippuosaamisen, lääkärit ja Treated.com-palvelujen laadun, ovat asiakkaiden mielipiteet.

Treated.com on erinomainen pätevyys Trustpilotissa, joten voit olla varma heidän palvelujensa ammattimaisuudesta.